Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

H ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Α/Τ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
****************************
Ερώτηση, προς τον αρμόδιο Υπουργό, για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, κατέθεσε η Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Β’ Πειραιά, Δήμητρα Αράπογλου, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε και αφού έγινε μάρτυρας των δύσκολων συνθηκών και των ανυπέρβλητων εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες το Τμήμα.
Ελλιπής δύναμη, απαράδεκτες και ακατάλληλες υποδομές θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των αστυνομικών και σε πολλές περιπτώσεις καθιστούν αδύνατη την αποτελεσματικότητα της προστασίας των πολιτών, την επιβολή της δημόσιας τάξης και του αισθήματος ασφαλείας.
Παρά τις έγγραφες αναφορές που έχουν σταλεί από το Αστυνομικό Τμήμα, προς τον Υφυπουργό Δημόσιας Τάξης, για αντικατάσταση των τζαμιών της πρόσοψης του παλαιού κτιρίου και της σκοπιάς, με αλεξίσφαιρα τζάμια, μετά την «τυφλή» επίθεση που δέχτηκε το Τμήμα, πριν από μερικούς μήνες, από αναρχικά στοιχεία, η αδιαφορία των επικεφαλής είναι εξοργιστική.
Σύμφωνα με τους αρμοδίους του Υπουργείου το κόστος εκσυγχρονισμού είναι ανυπέρβλητο και απαγορευτικό, όταν το ενοίκιο που καταβάλλεται για ένα παλαιό, μη λειτουργικό και υπερβολικά μικρό, για τις υπάρχουσες ανάγκες, κτίριο, ανέρχεται σκανδαλωδώς σε 3000 € μηνιαίως.
Σε σχετικό αίτημα για μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος σε άλλο σύγχρονο και επαρκές κτίριο, η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά απαντά ότι δεσμεύεται με Σύμβαση με τον ιδιοκτήτη έως το 2011.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν κτίριο μισθώθηκε πριν από 50 περίπου χρόνια για να καλύψει τις ανάγκες της Χωροφυλακής που λειτουργούσε τότε στην περιοχή του Περάματος.
Η Δήμητρα Αράπογλου ζήτησε, να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι αναφορές των Αστυνομικών, καθώς και την άμεση αντικατάσταση των τζαμιών της πρόσοψης και της σκοπιάς με αλεξίσφαιρα τζάμια και τη μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος σε νέο, σύγχρονο και ασφαλές κτίριο.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη πεμπτη 30/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive