Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑ(Λ)ΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΝΣ;

Δεν κατάλαβα καλά ,
αν για προεκλογικούς λόγους ένας τύπος τα ''πιάσει'' για να κάψει έναν πολιτικό και πει ότι του ''τάχωνε'' δεν πρέπει να παρουσιάσει αποδείξεις ;;

Πολύ εύκολα φίνουμε βάση στα όσα λέει ο ''κωλλητός'' του Northwest GreeceΜητσοτακέηκου που πριν κάποια χρόνια τον ανέβαζαν με ελικόπτερο σαν VIP προσκεκλημένο στους γάμους των τέκνων της ΔρακουμελοΚόρης στην Ευρυτανία .
Δίνουμε βάση μεγάλη σε ρουφιανιές και φήμες και ξεχάσαμε - σκεπάσαμε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ σκάνδαλο της τελευταίας εικοσαετίας.
Ξεχάσαμε-σκεπάσαμε το σκάνδαλο του Βαλτοπεδίου .'Εγραψα αποδεδειγμένα γιατί δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ Θεομπαίχτης και υποκριτής με ''φυλαχτό'' ακαταλληλότερος να μου πεί ότι δεν παρέδωσαν στον ''Άγιο'' Εφραίμ το Ολυμπιακό ακίνητο συν εκατοντάδες άλλα οικόπεδα φιλέτα ανταλλαχθέντα με τα ''νερά'' της αμφισβητούμενης Λίμνης .
Northwest Greece
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη Δευτερα ΠΑΣΧΑ 20/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive