Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΡΝΙ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ!!

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΖΗΜΙΑ!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ Θ`ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ... ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ;
Έγινε ΚΑΙ αυτό. Τα Σκόπια εξέδωσαν σήμερα ταξιδιωτική οδηγία για την χώρα μας στην οποία αναφέρουν ότι συμβαίνουν συνεχώς γεγονότα που διακινδυνεύουν την ασφάλεια των πολιτών ενώ κάλεσαν τους Σκοπιανούς να μην πηγαίνουν στις μεγάλες πόλεις γιατί επικρατεί εσωτερικός αναβρασμός.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε τους πολίτες της ΠΓΔΜ να αποφεύγουν τα ταξίδια και τη διαμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μεγάλες ελληνικές πόλεις, λόγω «των επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες».
Σε περίπτωση που τα ταξίδια και η διαμονή στην Ελλάδα είναι απαραίτητα, το υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους πολίτες της ΠΓΔΜ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να σταθμεύουν τα οχήματά τους σε ασφαλές μέρος, να αποφεύγουν τα αστικά κέντρα και περιοχές, όπου λαμβάνουν χώρα διαδηλώσεις και αναταραχές και να αποφεύγουν να βρίσκονται σε χώρους, οι οποίοι συχνά αποτελούν στόχο επιθέσεων.
Επίσης, υπενθυμίζει ότι τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με κύμα εσωτερικών αναταραχών, βίαιων διαμαρτυριών και ένοπλων επεισοδίων, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακινδύνευση της ιδιοκτησίας και της προσωπικής ασφάλειας πολλών ατόμων.«Τέτοια επεισόδια, τα οποία δυστυχώς δεν έχουν ακόμη τεθεί υπό έλεγχο, λαμβάνουν χώρα συνήθως στις μεγαλύτερες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.ά.) και περιλαμβάνουν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και τράπεζες, επιθέσεις σε αστυνομικές περιπολίες και ξένα γραφεία, κατάληψη πανεπιστημίων από ομάδες αναρχικών, βομβιστικές απειλές κατά εκκλησιών, καθώς και διαμαρτυρίες στους κύριους δρόμους και πλατείες, οι οποίες συχνά λαμβάνουν βίαιες διαστάσεις» αναφέρεται στην προειδοποίηση της ΠΓΔΜ.Επιπλέον, επικαλείται μαρτυρίες δεκάδων πολιτών της σχετικά με προβλήματα πρόκλησης ζημιών στα οχήματά τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ή της διέλευσής τους από την Ελλάδα.
Φυσικά όλα αυτά που αναφέρονται στην ανακοίνωση δεν είναι ψέματα.
Αυτά όλα είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που ακόμα και τώρα έχουν αντιρρήσεις λόγω "προοδευτισμού" στην λήψη σκληρότερων μέτρων για την σύλληψη των "γνωστών-αγνώστων" που όπως φαίνεται δίνουν κίνητρα ακόμα και σε μια χώρα όπως η FYROM, στην οποία στην πρόσφατη διεξαγωγή εκλογών φάνηκε η δημοκρατικότητα της αφού "βγήκαν πιστόλια" και προκλήθηκαν επεισόδια...!
Η "αλήθεια" είναι ότι θα "στεναχωρηθούμε" πολύ αν δεν έρθουν οι "γείτονες" φέτος το Πάσχα στην Ελλάδα.....αλλά τί να κάνουμε...θα το υποστούμε και αυτό...!
Πολύ μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους πάντως οι "γείτονες".
Αλλά εδώ που τα λέμε καλά κάνουν, το συμφέρον της χώρας τους επιδιώκουν με κάθε τρόπο. Μακάρι να δρούσαμε και εμείς με γνώμονα το εθνικό μας συμφέρον και όχι με βάση προσωπικές επιδιώξεις των κυβερνόντων μας...!
Κάποια στιγμή θα αφυπνισθούμε όλοι μαζί και θα στείλουμε στα σπίτια τους όσους πρέπει, και όχι μέσα στη βουλή!
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/
**************************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Μέρες που είναι έχουμε κάνει ανακωχή με τα .. νεύρα μας. Όμως θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας σε ΟΛΟΥΣ όσυς πάνε στα Σκόπια και αφήνουν τα λεφτάκια τους είτε στα Καζίνα, είτε στα μαγαζιά είτε στις σκοπιανές πόρνες. και μιας που ακόμα ΔΕΝ έχουμε αγοράσει το αρνάκι, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, να το στείλουνε πίσω οι εμπόροι να το τρίψουν στα μούτρα τους οι Σκοπιανοί. ΑΣ κάνουμε έστω ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΡΝΙ σε Ελληνικό τραπέζι. Για να δούμε, θα τους αρέσει;
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Ναι δεν είναι ανέκδοτο τα σκοπιανάκια έβγαλαν και ταξιδιώτική οδηγία,άρχισαν να γίνονται και κράτος και βγάζουν και οδηγίες.Να μην πηγαίνουν λέει τις σκοπιανες ROLLS-ROYCE ειδικά στις μεγάλες πόλεις γιατί επικρατεί εσωτερικός αναβρασμός.Τώρα άντε να κάνουμε Πάσχα χωρίς τον πακτωλό χρημάτων από τους σκοπιανούς τουρίστες,πάει και η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ και όλα τα πολυτελή ξενοδοχεία.Μόνο που δεν τους λέει το σκοπιανό STATE DEPARTMENT που θα πάνε γιά διακοπές αυτοί και το ισχυρό νομισμά τους,το ΚΟΣΟΒΟ,ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ,πάντως τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες,η Μύκονος φέτος θα χάσει όλη την αίγλη της,μην πάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive