Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Σανιδά, ...συγχωροχάρτι

ΕΙΝΑΙ «ΑΡΧΩΝ Δικαιοφύλακας της Μητρός Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας», αξίωμα που του απονεμήθηκε τιμητικά εκ της θέσεώς του.
Μάλιστα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος τον έχει τιμήσει για την «διακεκριμένην και τετιμημένην προσφοράν του προς το κοινωνικόν σύνολον της ευλογημένης Ελλάδος εν τη αποδόσει του Δικαίου»...
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Σανιδάς βρέθηκε στην καρδιά του δικαστικού και πολιτικού αγιορείτικου θρίλερ από τη στιγμή που έδωσε εντολή για την εις βάθος έρευνα όλων των δραστηριοτήτων της Μονής Βατοπεδίου, με «εγκέφαλο» τον ηγούμενο Εφραίμ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ οριοθέτησης του κύκλου των πρωταγωνιστών του σκανδάλου στους υπηρεσιακούς παράγοντες- η γνωστή αναφορά του περί «παραπλανηθέντων» υπουργών- άνοιξε τον ασκό του Αιόλου τόσο στους κύκλους της Δικαιοσύνης όσο και της αντιπολίτευσης, που τον κατηγόρησε για προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου.
ΕΔΩΣΕ συγχωροχάρτι στους «παραπλανηθέντες» Βατοπεδινούς τείνοντας δεκανίκι στήριξης προς την κυβέρνηση(Από ΤΑ ΝΕΑ)Το Βατοπέδι έχει τον δικό του άγιο και όπως φαίνεται δεν είναι ούτε ο Εφραίμ ούτε ο Αρσένιος, αλλά ο Άγιος... Σανιδάς.Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άπλωσε για τρίτη φορά ομπρέλα προστασίας επάνω από την κυβέρνηση για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από τον νομικό κόσμο αλλά και από την αντιπολίτευση.
Το ΠΑΣΟΚ ζητεί από τον υπουργό Δικαιοσύνης την πειθαρχική δίωξη του προέδρου του Αρείου Πάγου, ενώ αποφάσισε να υποβάλει αίτημα για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το Βατοπέδι.
(Από ΤΑ ΝΕΑ)

Αναρτήθηκε από P. MICHALOPOULOS

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ
    *******************************************
    Του έδωσε τίτλους και παράσημα ο Πατριάρχης του κ.Σανιδά αλλά κανένας από αυτούς τους τίτλους δεν του δίνει το δικαίωμα να μας θεωρεί τους Έλληνες πολίτες αγρίους ιθαγενείς της Αφρικανικής ζούγκλας που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στο Ελληνικό Κράτος.

    Τέτοιους ιθαγενείς μας θεώρησε ότι μας θεωρεί ο κ.Σανιδάς όταν μας μας μίλησε για ''παραπλανηθέντας'' υπουργούς !!

    Τέτοιους ιθαγενείς μας θεωρεί όταν μιλάει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις εναντίον υπουργών και θέλει αυτός, ενεργών σαν υπουργός Δικαιοσύνης, να μας πείσει ότι το Ολυμπιακό ακίνητο το έδωσαν στον Εφραίμ χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι και ότι οι Υπουργάρες της Νέας Δημοπρασίας το έπαιζαν Πόντιοι Πιλάτοι .

    Όχι κύριε Σανιδά μπορείς να κρεμάσεις τα παράσημα που σου έδωσε ο Βαρθολομαίος όπου κάνεις κέφι , εμείς δεν τρώμε παραμύθια καιτο Ολυμπιακό ακίνητο το έδωσαν οι Υπουργάρες του Καραμανλή εν γνώσει του χοντρού ακαταλληλότερου,ο οποίος το αντάλαξε με τα νερά της Λίμνης και με ένα φυλαχτό που τον φυλάει από το κακό το μάτι της Ντόρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive