Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΚΛΕΙΝΟΥΝ !! ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΑ ΒΛΑΧΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ! Απ τη στιγμή που η κρίση.. "βάρεσε" στομάχι, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Αλλη μια ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ όψη της κρίσης και της κατάστασης που μας εχει φέρει αυτή η Κυβέρνηση της κλεψιάς και της ρεμούλας, είναι και το σταδιακό κλείσιμο των παραδοσιακών Ταβερνών στα Βλάχικα της Βάρης.
Επιχειρήσεις που άντεξαν τα τελευταία 100 χρόνια!! κλείνουν η μια μετα την άλλη. Ήδη απο τις 10 ταβέρνες, το τελευταίο τρίμηνο ,έχουν κλείσει οι 3!! Μιλήσαμε με το Πρόεδρο των
Εστιατόρων , τον κ. Βασίλη Σιαμέτη που είναι και Γραμματέας της Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ Βάρης και μέλος της ΓΣΕΒΕ και μας επιβεβαίωσε ότι οι δουλειές δεν πάνε καθόλου καλά, αφού η μείωση του τζίρου των Μαγαζιών έχει μειωθεί εως και 50% και περιμένουν να δουλέψουν ορισμένα Σαβατοκύριακα. Το πιο ανησυχητικό μας είπε, είναι το γεγονός ότι με το που ξενοικιαζόταν ενα μαγαζί την άλλη μέρα είχε νοικιασθεί. Τώρα είναι πάνω απο τρεις μήνες άδεια και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρεται πιά. Κάναμε και ενα γύρω στα άλλα μαγαζιά της πόλης, απο το εμπορικό κέντρο Βασ. Κων/νου, Βάρης Κορωπίου, Αφροδίτης, παραλιακή κ.λ.π. είναι ΔΕΚΑΔΕΣ τα ξενοίκιαστα μαγαζιά που εγκαταλήφθηκαν απο τους απογοητευμένους μικροεπιχειρηματίες.
Αυτά είναι τα ... κακά μαντάτα απο μια πόλη που έσφυζε απο ζωή και χαμόγελα κι έχει πέσει στην μιζέρια, στην κατάθλιψη και στην προοδευτική ερήμωση.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ Παρασκευη 10 Απριλίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive