Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ... ΧΕΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ... ΔΑΝΕΙΚΑ!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!
************************
Γραφει η: ΜΑΡΙΑ ΣΕΦΕΡΟΥ
********************************
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδος ο δανεισμός δεν είχε αποβεί το πιο δημοφιλές σπορ και ο κορυφαίος πατριωτικός στόχος όσο στις μέρες μας.
Κι ενώ κάποτε ο Ιησούς προέτρεπε τα πλήθη στον ενάρετο βίο λέγοντας «εισέλθετε δια της στενής πύλης», σήμερα οι ανεκδιήγητοι αλχημιστές της Οικονομίας σαλπίζουν ασταμάτητα:
«Πολίτες της Ελλάδας, εισέλθετε δια της πύλης του δανεισμού στην ψεύτικη ευημερία»!
Ακυβέρνητο καράβι είναι η χώρα μας την τελευταία δεκαπενταετία στα χέρια άχρηστων και διεφθαρμένων πρασινογάλαζων πολιτικών και ψευτοοικονομολόγων, που αποδείχτηκαν ανίκανοι να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα.
Έλαβαν πακτωλό πακέτων ζεστού χρήματος από την ΕΕ, κι αντί να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια σύγχρονη χώρα, φυτώριο ανάπτυξης και ευημερίας, ανταγωνίζονταν ποιος θα δανειστεί περισσότερα απ' έξω και ποιος θα κλέψει πιο πολλά, πιστοί στη λαϊκή παροιμία, "άρπαξε να φας και κλέψε νάχεις".
Μαθητευόμενοι μάγοι της απατηλής ελεύθερης (ασύδοτης) οικονομίας όλοι τους, έκαναν πειράματα στου κασίδη (ελληνικού λαού) το κεφάλι, ξεπουλώντας πολύτιμα “χρυσαφικά” και “ασημικά” της χώρας μας (κρατικές τράπεζες, δημόσιους οργανισμούς, ΔΕΚΟ) αντί πινακίου φακής, για να κλείσουν τάχα τις μαύρες τρύπες της ανοικονόμητης Οικονομίας, που, παρ’ όλα αυτά, όλο και φάρδαιναν οι αφιλότιμες.
Ήθελα νάξερα, όταν δε θάχουν πια τίποτε άλλο να ξεπουλήσουν – πλησιάζει γαρ τούτη η αποφράδα μέρα – πώς θα επιβιώσει η χώρα μας;
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>> Έλληνες! Δανειστείτε γιατί χανόμαστε!
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη Μ.Πέμπτη 16/4/09

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive