Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Η άποψη ενός έφηβου για το μακελειό στην σχολή του ΟΑΕΔ!

Αναρτήθηκε από blogger Είμαι έφηβος και κατανοώ πως αυτό το περιστατικό που έγινε, δεν το φανταζόταν κανείς.. Όλοι οι συμμαθητές, καθηγητές και διευθυντής αυτού του μαθητή, τον περιέγραψαν ως μοναχικό, ως έναν εσωστρεφή φοιτητή που ήταν ντυμένος στα μαύρα. Φορούσε μακριές καπαρντίνες, δεν μιλούσε ποτέ, δεν συμμετείχε στο μάθημα, δεν χαμογέλαγε, ερχόταν και έφευγε μόνο. Το ήξεραν όλοι, κανείς δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται. Πρώτα οι καθηγητές που το είχαν προσέξει θα έπρεπε να κάνουν κάτι. Και όμως αδιαφόρησαν και αυτοί. Οι γονείς δήλωσαν ότι το παιδί τους είχε ψυχολογικά προβλήματα και όμως τι έκαναν. Οι μαθητές - φοιτητές δεν τους χρειάζονται τους ψυχολόγους όπως βγαίνουν και λένε διάφοροι άνθρωποι άσχετοι ( όσο αφορά τους εφήβους και την συμπεριφορά τους ). Πρώτα χρειάζονται ανθρώπους δικούς τους, δηλαδή τους γονείς τους. Άμα είναι απόντες μια ζωή από την ζωή ενός μοναχικού παιδιού, τότε όλα γίνονται χειρότερα.
Πρώτα λοιπόν οι γονείς πρέπει να φροντίζουν και αν βλέπουν κάποιο μεγάλο πρόβλημα, να ζητάνε βοήθεια ειδικού.
Τώρα θα επανέλθει το θέμα για τους ψυχολόγους σε σχολεία και σε σχολές.. Πάλι τα ίδια θα λέμε, αλλά και πάλι δεν θα γίνει τίποτα. Τσάμπα κόπος.. Το κράτος θέλει να βοηθήσει, σαφώς φαίνεται.. Πάλι τα ίδια μας πουλάτε, πάλι τα ίδια μας δείχνετε.. Ποιος είναι ο σοβαρός άνθρωπος που επιλέγει να στείλει έναν τηλε-ψυχολόγο σε παιδιά της σχολής για να τους μιλήσει; Πάτε καλά; Πως ένας άνθρωπος που βγαίνει σε εκπομπές και φωνάζει, να μπορέσει να βοηθήσει. Οι έφηβοι για αυτόν θα έχουν σχηματίσει άλλη εικόνα...
Αν κάποιοι δεν καταλάβουν εγκαίρως, να είναι σίγουροι πως θα υπάρξουν και άλλα ανάλογα περιστατικά, εδώ στην χώρα που δεν νοιάζεται για τους πολίτες της και τρώει τα παιδιά. Αλλά τι να κάνουμε, ρε ελλαδάρα αφού σε αγαπάμε, τι να κάνουμε, σε αγαπάμε, όσο και αν οι τωρινοί πολιτικοί ηγέτες σου σε σκοτώνουν με σκοπό να έχουν προσωπικό οικονομικό κέρδος. Αυτοί χάνουν την αξιοπρέπεια τους, εμείς πάλι όχι... Ότι και να κάνουν στην καρδιά μας δεν χάλανε την εικόνα μας για την Ελλάδα αλλά μόνο για αυτούς..

Σπύρος Τάγκας
16 χρονών,
http://spyros-tagas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive