Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΠΑΠΑΣ ΔΕ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ. ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΤΥΦΛΩΝΕΙ" ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΡΤΙΕΡΟ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ;

ΓΡΑΨΑΜΕ: "Μετα τον παπα σούζα, μας προέκυψε ο ...παπα λέιζερ..."
ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ: Σιγά ρε παιδιά, σιγά το έγκλημα!!! Τύφλωνε με λέιζερ τον ισραηλινό τερματοφύλα!!! Πω πω σκάνδαλο!!!!Πάτε καλά?????
Για ρωτήστε καλύτερα τους συγχωριανούς του για το τι άνθρωπος είναι... Ελληνάρας με τα όλα του. Και το κάνουμε και είδηση...
Το ότι εδώ και 40 χρόνια που είναι ιερέας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΡΑΧΜΗ για γάμους-βαφτίσεις-μνημόσυνα κτλ, αντίθετα με τους άλλους παπάδες όπου "δεν τυφλώνανε με λέιζερ" παρά μόνο βουτάγανε από τις τσέπες μας σαν τα καβούρια, δεν είναι είδηση???
Αυτό γιατί δεν το λέει κανένας??? Δεν πουλάει??
"ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ"
δεν είναι είδηση αυτό???
Σημ. Όχι είδηση. ΕΙΔΗΣΑΡΑ είναι. Και νάναι καλά ο πάτερ να ξηγιέται έτσι. Αλλά και ο ΠΑΠΑΛΕΪΖΕΡ έχει την πλάκα του, δεν το βλέπεις καθημερινά!!
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη σαββατο 4/4/09

3 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive