Σάββατο 18 Απριλίου 2009

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


*****************************
Το Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια» αναφέρει ότι «μπορεί οι πολιτικοί μας ηγέτες και η Κυβέρνηση να δίδουν στον Αλεξάντερ Ντάουνερ, Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ το δικαίωμα για να μιλά για πάρε – δώσε, όμως οι πρόσφυγες και ο λαός γενικά, τους οποίους ο κ. Ντάουνερ και ο ΟΗΕ περιφρονούν, του λένε ‘όχι’ από τώρα».Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια» αναφέρει ότι «ο κ. Ντάουνερ βαδίζει στα αχνάρια του Κόφι Ανάν και μιλά για πάρε-δώσε στο Κυπριακό και προετοιμάζει το έδαφος για τέτοια διαδικασία».Το Σωματείο σημειώνει ότι «δεν έχουμε εμείς τίποτα να δώσουμε στην Τουρκία αλλά Τουρκία έχει να δώσει πίσω στον κυπριακό λαό την ελευθερία του και τα ανθρώπινα του δικαιώματα».Για το πάρε-δώσε που προωθεί ο κ. Ντάουνερ, το Σωματείο εκτιμά ότι «είναι συνταγή για τη νομιμοποίηση της κατοχής και όλων των εγκληματικών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που την ακολούθησαν και ισχύουν μέχρι σήμερα».Η «Αδούλωτη Κερύνεια» επαναλαμβάνει «την προειδοποίηση πως ό,τι γίνεται και δίδεται στο τραπέζι παγίδα, των δικοινοτικών συνομιλιών είναι προς την Τουρκία που δίδεται».«Ντροπή στον κ. Ντάουνερ. Ντροπή και προσβολή για το αξίωμα του και τον Οργανισμό που υπηρετεί. Οι ενέργειες και οι χειρισμοί του είναι έξω από τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη του Οργανισμού που υπηρετεί», εκτιμά το Σωματείο.
Καταλήγοντας επαναλαμβάνει ότι «το ‘όχι’ του 2004 ζει και ισχύει και σήμερα και ο λαός θα το επαναλάβει στις 24 Απριλίου 2009 το βράδυ , ημέρα της 5ης επετείου του μεγάλου όχι’ στο δημοψήφισμα, σε υπερκομματικό συλλαλητήριο στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας στο οποίο όλοι καλούμαστε να είμαστε εκεί».
ΠΗΓΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ επιμελήθη κρ sub92
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 18/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive