Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ:ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!


Ποιός το είπε;
Μα ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ κ. ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ!! Στο EXTRA3 Βραδυάτικα, για να μας κάνει τα νεύρα τσατάλια.
Δεν λέω ότι το είπε επίτηδες και πολλύ σωστά τον έκραξαν οι παρευρισκόμενοι, αλλά απο ΚΑΘΑΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.
Δηλαδή αν τον πάρουμε στα σοβαρά σε κάθε βλακεία που λέει είναι για δέσιμο και αν σχολιάσουμε το λουδοβίκιο υφάκι του και την κουτσαβάκεια μαγκιά του σούπερ άντρα, είναι για να σκάμε στα γέλια.
Και ΑΥΤΟ ακριβώς κάνουμε.
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

3 σχόλια:

  1. Θαρρώ πάντως πως ο Μέγας Σταγειρίτης φιλόσοφος,για τον Αριστοτέλη ο λόγος, δεν είχε υπ' όψιν του τον δημοσιοκάφρο Άρη Σπίνο όταν έγραφε στο ''Περί Αρετών και κακιών'':

    ''Στη δικαιοσύνη συνίσταται το να μπορεί να διανείμει ο άνθρωπος τα αγαθά ανάλογα με την αξία,και το να διατηρεί τα πατροπαράδοτα ΉΘΗ και ΈΘΙΜΑ και τους γραπτούς νόμους,και το να λέει την αλήθεια, έστω και αν αυτή αντίκειται στο συμφέρον του, και το να τηρεί τις υποσχέσεις.Και πρώτα απ' όλα τα δίκαια είναι όσα αφορούν στους ΘΕΟΥΣ,έπειτα στις θεότητες, 'έπειτα στην ΠΑΤΡΙΔΑ και στους ΓΟΝΕΙΣ και έπειτα στους ΝΕΚΡΟΥΣ σε αυτούς ανήκει η ευσέβεια, που είτε ειναι μέρος της δικαιοσύνης,είτε την ακολουθεί. Την δικαιοσύνη ακολουθεί η διάθεση προς τήρηση του θείου νόμου και η αλήθεια και η πίστη και το μίσος κατά του κακού.''

    Αλλά ακόμα κι αν τον ήξερε απλά θα έσκαγε κι αυτός στα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαια και είναι κίνδυνος για την "δημοκρατία". Το καινούργιο εκσυγχρονισμένο προοδευτικό τρίπτυχο είναι ΜΙΖΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΠΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Indymedia της Αργεντινής σχετικά με την υπόθεση της χρηματοδότησης του "ανεξάρτητου" δικτύου για την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών από τον George Soros αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι ένα από τα "κριτήρια" βάσει του οποίου ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ τον George Soros ως "σύμμαχο" στην επανάσταση. Αυτό λοιπόν το κριτήριο έγκρισης και αποδοχής ενίσχυσης από τον Soros ήταν η πληροφορία (!) ... ότι ο Soros ... κάπνιζε...χόρτο!
    Φυσικά οι περιπτώσεις χρηματοδότησης των Indymedia από τον Soros είναι πολύ περισσότερες, αλλά ενδεικτικά παραθέτουμε δύο από τις πιο διαδεδομένες.

    Στους χώρους της ευρύτερης cool αριστεράς , το να καπνίζεις μαριχουάνα σε καθιστά cool τύπο. Λίγο επανάσταση, λίγο χίπυς, λίγο μαγκάκος , λίγη παρανομία κλπ. Βέβαια ο George Soros όπως μας αποκαλύπτουν στο παρακάτω επώνυμο ντοκιμαντέρ έχει ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών

    Άλλωστε γνωρίζουμε ότι στην αποποινικοποιημένη νικοτίνη έχει ήδη πρόσβαση το 99% του πληθυσμού της γης ενώ ο αριθμός των ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ από το κάπνισμα ανθρώπων αγγίζει τα 1,3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ! Δηλαδή 1 στους 4 κατοίκους στον πλανήτη είναι εξαρτημένος από τη νικοτίνη και οι συγκεκριμένοι καπνιστές πολύ εύκολα μπορούν να μεταπηδήσουν στη χρήση ελαφρών ναρκωτικών εφόσον δεν θα έχουν νομικές συνέπειες. Ένας κλεπτομανής και φιλάργυρος που βλέπει μακριά κι έχει επενδύσει στα ναρκωτικά ξέρει ότι και η χρήση της μαριχουάνας μπορεί να εξαπλωθεί εξίσου ευρέως σε όλον τον πλανήτη και να αποφέρει στους διακινητές της πολλά τρισεκατομμύρια δολαρίων. Για να μπορέσει όμως ο κάθε κάτοικος της γης να έχει ΕΥΚΟΛΗ πρόσβαση στη μαριχουάνα, απαιτείται σε πρώτη φάση να ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ η χρήση της. Ο μέσος άνθρωπος είναι γενικά επιρρεπής σε όλες τις ουσίες που του φτιάχνουν τη διάθεση (νικοτίνη, μορφίνη, αλκοόλ) και οι προοπτικές δημιουργίας κέρδους από την ανεμπόδιστη εξάπλωση της χρήσης ελαφρών ναρκωτικών είναι κάτι παραπάνω από ΑΦΑΝΤΑΣΤΕΣ!
    Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι ηγέτες προωθούν μέσω της Ε.Ε την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του καπνίσματος , ο καθένας ξεχωριστά δηλώνει ότι θα αποποινικοποιήσει τα ελαφρια ναρκωτικά και με διάφορες δικαιολογίες προωθούν νομοσχέδια που κινούνται προς την κατεύθυνση της αποποινικοποίησης!!! Την Ευρωπαϊκή αντικαπνιστική εκστρατεία ακολουθεί και σχετική εκστρατεία κατά της κατανάλωσης αλκοόλ μέσω εξοντωτικών προστίμων και των εκατομμυρίων αποτρεπτικών αλκοτέστ που διεξάγονται καθημερινά σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης.
    Κι ενώ μας δίνουν την εντύπωση ότι κινούνται με γνώμωνα την προστασία της υγείας και της σωματικής μας ακεραιότητας ...οι ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    (κι ο Τσίπρας επίσης) προωθούν συνεχώς την ιδέα ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της χρήσης ναρκωτικών. Ταυτόχρονα ο Obama ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ σχεδόν την Αμερικανική Στρατιωτική παρουσία στο βασίλειο των ναρκωτικών που λέγεται ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ χωρίς να διαφαίνεται , σ'εμάς τους κοινούς θνητούς , ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός λόγος παραμονής του Αμερικανικού στρατού στη χώρα των Ταλιμπάν. Θυμιζουμε ότι τον Ομπάμα υποστήριξε ο George Soros, και ο Γιωργάκης Παπανδρέου, που ΕΠΙΣΗΣ προωθεί την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, θέλησε για σύμβουλό του τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, που εκπροσωπεί ίδρυμα του Soros και συστηνόταν στην τηλεόραση ως ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ RAVE PARTY (!) την εποχή που ήταν της μόδας τα χαπάκια ECSTASY.


    Τέλος σε άλλη δήλωση στο DOWN TOWN o Γρηγόρης Βαλλιανάτος εμφανίζεται ΑΡΙΣΤΟΣ γνώστης του αριθμού των διακινούμενων χαπιών ECSTASY.


    Κλείνοντας το αφιέρωμα στο τρίγωνο Soros-Ναρκωτικά-Gay-Σκοπιανό... αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι το να βρίσκουμε έναν ομοφυλόφυλο ιδιοκτήτη club ... ΣΥΜΒΟΥΛΟ επικοινωνίας του εν δυνάμει πρωθυπουργού της Ελλάδας πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά. Και είναι ακόμα πιο σοβαρό ότι το ίδιο ομοφυλόφιλο άτομο βρίσκεται στη διοίκηση ιδρύματος συμφερόντων του Soros στην Ελλάδα, υπερασπίζεται την "ύπαρξη" "Τουρκικής" και "Μακεδονικής" μειονότητας στην Ελλάδα και δηλώνει δημοσιογράφος ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ. Όλα τα παραπάνω θαυμαστά "επιτεύγματα" απογείωσαν την καριέρα του με αποτέλεσμα ο , ίσως και μακριά από μας, επόμενος πρωθυπουργός της χώρας να ζητήσει τις αξιοθαύμαστες υπηρεσίες και διασυνδέσεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive