Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

περι ζιζανίων...και λοιπών προκλητικών


Πάρα πολλύ σωστή άποψη για την "απεντόμωση" των πολιτικών "ζιζανίων"
__________________
Ας μην γελιόμαστε ..οι γνωστοί προκλητικοί τύποι γνωρίζουν και παραγνωρίζουν..και τι σημαίνει ο Εθνικός ύμνος...όπως επίσης γνωρίζουν και πότε γράφτηκε και γιατί...δεν έκαναν λάθος...είχαν στόχο
Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν αμφισβήτηση
δεν είναι η πρώτη φοράο τρόπος είναι γνωστός και πολυδοκιμασμένος
Οι φωστήρες του νεοταξισμού έχουν επανηλλειμένως λειτουργήσει με τον γνωστό τρόπο...κατέχουν τα κόλπα της επικοινωνίας ως οι καλύτεροι μαθητές της προπαγάνδας...ξέρουν και το πότε και το πως θα σπείρεις "ζιζανια" δεν προσδοκούν άμεσα αλλά επενδύουν στα μακροπρόθεσμα γνωρίζουν πως τα επιχείρηματα τους και τα πιστεύω τους δεν είναι ικανά να γίνουν σπόροι στο δέντρο της πατρίδας μαςκαι αρκούνται στα "ζιζάνια" ζιζάνια όμως, που με καθημερινές και όχι τυχαίες προσπάθειες τους γεμίζουν τον χώρο γύρω από το δέντρο που λέγεται πατρίδα...
Τι μπορεί να κάνει όμως κάποιος με τα ζιζάνια;
Οι αγρότες ανά τον κόσμο γνωρίζουν πολύ καλά πως ο έλεγχος και ο καθαρισμός των ζιζανίων είναι πολύ δύσκολος...αλλά απαραίτητος!
Τα ζιζάνια ως αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, επανέρχονται δριμύτερα, ιδιαίτερα όταν τα πολλά στοιχεία που προκαλούν προβλήματα ζιζανίων δεν έχουν αξιολογηθεί και αντιμετωπιστεί. και τότε η μόνη λύση που απομένει είναι...η άροση...ή πιο απλά το όργωμα ...επομένως το ερώτημα τελικά δεν είναι τι πρέπει να κάνουμε με τα ζιζάνια...γιατί ο τρόπος είναι γνωστός από την αρχαιότητα το ερώτημα είναι που θα βρούμε ή ποιοί είναι οι "αγρότες" που μπορούν να τα αντιμετωπίσουν μια και καλή!
http://www.greekalert.com/2009/04/blog-post_8118.html

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη παρασκευη 10/4/09

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΤΕΙΑ

    Πρόκειται για την πραγματικότητα όπως την έχουμε δημιουργήσει και δυστυχώς και την αναπαράγουμε.

    Με δύο λέξεις που ορίζουν την έκταση και το βάθος της ανωμαλίας, καθώς οι δύο αυτές λέξεις που θεσμοθετούν στην υπηρεσία της ενημέρωσης και στην αποδοχή της θεσμοθεσίας τον "αντιεξουσιαστικό χώρο", ορίζουν λεκτικά και ψευδεπίγραφα ένα ακόμα απο τα κόμματα στην χώρα μας, που διεκδικούν δύναμη και εξουσία.

    Φυσικά με τις ευλογίες του σημερινού κράτους, της συμπολιτεύσεως και της αντιπολίτεύσεως και με την συνεχή επανάληψη στην ενημέρωση απο τα παντελώς ανεξέλεγκτα παπαγαλάκια, κουρδισμένα απο ξένα κέντρα αποφάσεων, για να πείθουν τον ελληνικό λαό ότι, όλα πάνε στραβά και άν δεν ισιώσουν, να είναι καλά οι αντιεξουσιαστές που στις προκηρύξεις τους διαβάζουμε ότι, αυτοί θα κάψουν την Ελλάδα για να την ανοικοδομήσουν στην συνέχεια !!!

    Τον βίο και την πολιτεία αυτής της νεολαίας μικρών και μεγάλων τον ζούμε πλέον καθημερινά μαζί με την οσονούπω αυξανόμενη αποσταθεροποίηση, χωρίς να βρεθεί ούτε ένας απο τους μασκαράδες πολιτικούς μας να κινητοποιήσει το ΕΡΣ για να ζητήσει απο τα ΜΜΕ επι ποινή απολύσεων και παύσης λειτουργίας να αποκαλούνται οι αντιεξουσιαστές στο εξής αποκλειστικά και μόνο με τον χαρακτηρισμό της συμπεριφοράς τους.

    Τον χαρακτηρισμό, για τον οποίον κανένας δεν αφιβάλλει, εκτός απο τους ανωτέρω προαναφερομένους. Ο χώρος της ΑΛΗΤΕΙΑΣ μαζί με τους ΑΛΗΤΕΣ που συγκεντρώνει.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive