Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ. ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ..

Είχαμε την "τιμή" να λάβουμε σχόλιο απο φίλο (;) Ισραηλινό και όπως κάνουμε ΠΑΝΤΑ, δημοσιεύουμε ΟΛΕΣ τις απόψεις, αλλά δίνουμε και τις -κατα δύναμιν και γνώσεις-ανάλογες απαντήσεις, φυσικά με τις παρεμβάσεις των αναγνωστών "δένουν"οι απαντήσεις και δεν έχει κανένας παράπονο.
ΔΕΙΤΕ (ακριβώς όπως τόστειλε) τι μας γράφει ο "Israelman" και τα σχόλιά μας, τα ... υπόλοιπα κάντε τα ΕΣΕΙΣ!!
[SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR] Νέο σχόλιο για το ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.
Τρίτη, 21 Απρίλιος 2009, 6:02
Από:
"Israelman"
Προβολή στοιχείων επαφής
Προς:
politisvaris@yahoo.gr
Ο/Η
Israelman άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ"
Israelman: Είναι απίθανα αυτά που γράφεις στο μπλογκ σου. Δεν έχουν λογική. Ακόμα και αν ήταν αλήθεια όλα αυτά που γράφεις, θα έλεγα συγχαρητίρια στο μεγάλο Εβραϊκό έθνος.
******************************************
(Σημ. logg:κ. Israelman, αρχίζεις με ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος, ΔΕΝ υπάρχει "Εβραϊκό Έθνος" , αλλά ενα είδος Θρησκείας, το Ισραήλ ΔΕΝ είναι "ΕΘΝΟΣ" αλλά μια γιάφκα απαλλοτριωμένων και ληστευθέντων κρατών που ίδιοποιήθηκε εδάφη και περιουσίες ως.. λάφυρα, σκοτώνοντας τους κατοίκους και κλέβοντας τις περιουσίες τους, ένα είδος δηλαδή σύγχρονης ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ)
*********************************************
Israelman:Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναρωτηθείς: τι έχω κάνει να Έλληνας στην ζωή μου και οι υπόλοιποι συνέλληνες για να πάει η χώρα μου μπροστά?
****************************************
(Σημ.blogg: Μάλλον θα πρέπει να κάνεις μαθήματα ΑΛΗΘΙΝΗΣ Ιστορίας, οι Έλληνες απο ιδρύσεως του Ελληνικού ΕΘΝΟΥΣ ! διδάσκουν ΤΕΧΝΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ και Δημοκρατία, στούς ΑΛΛΟΥΣ, οι ίδιοι, με τις παρεμβάσεις ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ απο το ΙΣΡΑΗΛ κρατών και ΗΓΕΤΩΝ, έχουν απωλέσει ελάχιστο μέρος της Εθνικής τους συνείδησης και χτυπάνε απο μέσα την Ελλάδα, υποκύπτοντας είτε στη βία είτε στα ποτάμια δολλαρίων. ΠΑΝΤΑ υπήρχαν εφιάλτες, ευτυχώς σήμερα μετριώνται στα δάχτυλα ΚΑΙ ευτυχώς έχουν... ονοματεπώνυμο!)
*********************************************
Israelman:Τώρα τι έχει κάνει το Ισραήλ? Που βρίσκεται η Ελληνική οικονομία? Που βρίσκεται η Ισραηλινή οικονομία?
****************************************
(Σημ.blogg: τώρα μπήκες στην ΟΥΣΙΑ. Έχεις δει κ.israelman, κλέφτη, ληστή, απατεώνα, άρπαγα ... φτωχό; ΟΧΙ βέβαια! Κατάκλεψε το Ισραήλ τις οικονομίες ΟΛΟΥ του πλανήτη και έτσι στην περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης , το ΜΟΝΟ χρηματιστήριο που "ανέβαινε" ενω ΌΛΑ τα άλλα βλέπανε τον πάτο του βαράθρου, ήταν αυτό του Ισραήλ. Και αυτό το χρησιμοποιείς εσυ σαν ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ; Εμείς το λέμε ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΑΤΗΣ και ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ των παγκόσμιων οικονομιών. Καλά κάνατε και "μπράβο" σας αλλά να μην κοροϊδευόμαστε κι όλας ε;)
****************************************
Israelman:Σημ.Μακάρι να υπήρχε κάποια έννοια παρόμοια του Σιωνισμού για την Ελλάδα, κάτι σαν "Ελλησιωνισμό" ή κάτι τέτοιο που να δώση όχι μόνο περηφάνεια αλλά και τη ώθηση στον κάθε πολίτη και όλους μαζί σαν σύνολο να πάει η χώρα μπροστά.Το μόνο που καταφέρνεις είναι να κλαίγεσαι ότι όλα σου φταίνε: οι Εβραίοι, η Μερκελ, ο Σαρκοζί, ο Μπούς, οι Μασόνοι και όποια άλλη συνωμοσία θέλεις.
*******************************
(Σημ.blogg:Που είδες να κλαιγόμαστε; ΔΙΑΛΟΓΟ κάνουμε, εσύ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ τους πιο πάνω ότι είναι της "συνομοταξίας" σου, εμείς τους έχουμε ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!! ξέρεις ΠΟΙΟΙ κλαίνε κ. Israelman; οι ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ των δολοφονικών σας πράξεων, που αν αρχίσω να τους αναφέρω θα γράφω μήνες. Θα σταθώ όμως στην πιο πρόσφατη ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ σας πράξη. Αυτήν της ΓΑΖΑΣ όπου 1800 αθώοι πολίτες σφαγιάστηκαν και άλλοι 3000 γιατρεύουνν τα ακρωτηριασμένα μέλη τους,γιατί; για να επιβεβαιώσετε την οπλική σας υπεροχή κατά αδυνάμων και για να χορτάσει ΑΙΜΑ η αχόρταγη ψυχή σας. Απορώ πως τα χέρια σου που είναι βουτηγμένα στο αίμα ΑΘΩΩΝ παιδιών , ΜΠΟΡΟΥΝ και γράφουν, αυτό λέγεται ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ και αποδοχή εγκληματικού χαρακτήρα)
***************************
Israelman:Για όλα που πάνε λάθος στην ζωή σου φταις εσύ και μόνο εσυ.
***************************
(Σημ.blogg: ΕΔΩ συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ, για δυο λόγους:α) Γιατί η ανθρωπότητα σας ανέχεται ΑΚΟΜΑ και β) Γιατί κάθομαι και ασχολούμαι με σένα)
***************************
Φιλικά Ισραελμαν
Ανάρτηση από τον/τη Israelman στο SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR τη 20 Απρίλιος 2009 11:02 μμ
***************************************************
EΔΩ Η "ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ" ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ. Israelman
Push-Button Publishing
I
sraelman
Φύλο: Άντρας
Τόπος:
Ηνωμένες Πολιτείες
Για Μένα
Frustration on Anti-Israel biased mass media, which has resulted in increased antisemitism, often violent antisemitism pushed me to create this informational blog. You are welcome to comment or debate any of the posts.
Τα ιστολόγιά μου
Μέλη Ομάδας
ΙΣΡΑΗΛ: ΘΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ISRAEL: VICTIM OF TERRORISM AND MASS MEDIA
Ιστολόγια που παρακολουθώ
000000000000000000000000000000000000000000000
Disaster Press
NEW ERA
ΙΣΡΑΗΛ: ΘΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Το blog του Αθηναίου...
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τριτη 21/4/09

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΦΥΛΟ = ΑΝΤΡΑΣ", ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΠΕΡΙΤΟΜΗΜΕΝΟ ΔΙΠΟΔΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive