Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Συνέντευξη τύπου του κ. Θεόδωρου Τενέζου,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε σε συνέντευξη τύπου του κ. Θεόδωρου Τενέζου, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας, εδώ και 75 ημέρες έξω από τα Γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού διαμαρτυρόμενος εναντίον των καρτέλ που τον κατέστρεψαν.
Η συνέντευξη αυτή, που δίνεται επ’ ευκαιρία και της συζήτησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της σχετικής καταγγελίας του κ. Θ. Τενέζου, θα πραγματοποιηθεί – λόγω πλήρους αδυναμίας μετακίνησής του - στη θέση όπου απεργεί, επί της οδού Πατησίων και Κότσικα, δίπλα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ), την προσεχή Τρίτη, 5-5-2009, ώρα 12:00, και θα περιλαμβάνει ενημέρωσή σας σχετικά με τη σοβαρή αυτή υπόθεση και τα αίτιά της, ενώ θα σας δοθεί και έντυπο ενημερωτικό υλικό με στοιχεία καταγγελιών για πληρέστερη ενημέρωσή σας.
Αναμένοντας τη συμμετοχή σας για την κάλυψη ενός σοβαρού θέματος που αφορά όλους,
Με εκτίμηση,
Η Επιτροπή Συμπαράστασης του απεργού
Eπικοινωνία:
Ηλ. Ταχυδρομείο:
http://gr.mc271.mail.yahoo.com/mc/compose?to=tenezosteo@hotmail.com, κιν. τηλ.: 698 200 9287
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη πεμπτη 30/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive