Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Καταδικασμένε ΕΛΛΗΝΑ!!

{ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ" Μάρτιος 2009}

Καταδικασμενε ΕΛΛΗΝΑ ανεργε..
Σημερινε η αυριανε....
Συμφωνα με τα σχεδια των πλουτοκρατων που σε κυβερνανε,και ολων των κομματων της Βουλης που τους υπηρετουν και σε εξαπατουν.
Τα επιτηδες αφυλακτα συνορα,η κυβερνητικη απατη περι του ασυλου, και η τρομοκρατια εναντιον οποιουδηποτε υπερασπιστει το δικαιωμα σου να ζεις εργαζομενος..
Εχουν καταδικασει εσενα,τον δικαιωματικα Ελληνα κατοικο του ιστορικου τοπου που λεγεται Ελλαδα,να αντικατασταθεις απο τους καταλληλους εισαγομενους για τα συμφεροντα των πλουτοκρατων,πρωτογονους πολιτικα και κοινωνικα ξενους.
Το συνολο των αστικων μεσων μαζικης ενημερωσης δημιουργει ενα κλιμα μοιρολατριας,για την επιβολη αντεργατικων μετρων.
Παρουσιαζει σαν δηθεν ''αναποφευκτη'' την υποταγη της χωρας μας στις συστασεις της ΕΕ για μειωση μισθων,ελαστικα ωραρια,υποαπασχοληση, εβδομαδα τριων εργασιμων ημερων και ουτω καθεξης.
Διογκωνει το μεγεθος της κρισης και παρουσιαζει σαν αναποφευκτο φαινομενο την αυξηση της ανεργιας, αποσιωπωντας οτι ειναι ειναι μια συνειδητη εργοδοτικη επιλογη για να μην μειωθειτο ποσοστο κερδους.
Το φοβεροτερο ομως ειναι οτι τα αστικα ΜΜΕ και ολα τα κομματα της Βουλης,την ιδια στιγμη που μιλανε για μεγαλη αυξηση της ανεργιας λογω της κρισης, συμφωνουν στην συνεχιση της μαζικης εισαγωγης αλλοδαπων στην χωρα μας.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Καταδικασμένε ΕΛΛΗΝΑ!!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 4/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive