Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΚΑΛΑ , ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ;

Επιστολή Αθανάσιου Λιπορδέζη στον Τάσο Βαβατσικλή

Μετά τα ευτράπελα που σημειώθηκαν στα εγκαίνια του Μουσείου Καραθεοδωρή και την (για μια ακόμη φορά) κομματική φιέστα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, Αθανάσιος Λιπορδέζης, ένοιωσε την ανάγκη να γράψει μια επιστολή προς τον πρώην δήμαρχο Κομοτηνής Τάσο Βαβατσικλή. Σ’ αυτήν πρωτίστως, προσπαθεί να δικαιολογήσει κάποια δημοσιεύματα εφημερίδων, αν και αυτά αναφέρονται στον δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη και όχι στον ίδιο. Εν συνεχεία με κολακευτικά λόγια (αμφιβάλλω αν τα έχει ακούσει ποτέ ο νυν δήμαρχος) αναφέρεται στην συμβολή του Τάσου Βαβατσικλή στην δημιουργία αυτού του Μουσείου. Για να φρεσκάρουμε την μνήμη κάποιων, αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο μουσείο, έγινε επί Δημαρχίας Βαβατσικλή, εξοπλίστηκε και παραδόθηκε στην νέα δημοτική αρχή που απλώς … το εγκαινίασε!

Η επιστολή (κάντε κλικ για να την διαβάσετε) έχει ως εξής:

Αγαπητέ φίλε Τάσο, νοιώθω την ανάγκη να σου γράψω επειδή όπως βλέπεις αδικούμαι από δημοσιεύματα εφημερίδων που γράφουν ότι δεν σε κάλεσα ενώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Πέρα από αυτό εγώ θέλω να ξέρεις για μένα είσαι αυτός με τον οποίο, μετά από μία αξέχαστη συνεργασία υλοποιήσαμε το όραμα. Να είσαι βέβαιος ότι όποιος τολμήσει να αφαιρέσει κάτι από αυτό θα με βρει μπροστά του. Πάντα όπου και όποτε μιλώ για Καραθεοδωρή θ’ αναφέρομαι σε σένα με τα καλύτερα λόγια. Πάντα θέλω να ξέρεις θα σε ασπάζομαι όποτε σε συναντώ θα υποκλίνομαι στον θεμελιωτή και πρωτεργάτη της υπόθεσης Καραθεοδωρή και ποτέ φίλε δεν πρόκειται να ξεχάσω την προσφορά σου και την συνεργασία μας.
piazza del popolo
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη7/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive