Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΩΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΜΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!


Γνωρίζετε ότι στις Τράπεζες δεν μπορείτε να ανοίξετε ΝΕΟ Λογαριασμό εάν πρώτα δεν υπογράψετε τη σύμβαση μεταξύ των οποίων αναφέρεται ότι η Τράπεζα δικαιούται να επεξεργάζεται να αποθηκεύει και να μεταβιβάζει προσωπικά (οικονομικά-επαγγελματικά-περιουσιακά) σας στοιχεία; .
Μπορεί έτσι να τα διακινεί μέσω του δικτύου της, να τα προωθεί σε άλλες εταιρείες και να εκμεταλλεύεται έτσι κάθε πληροφορία που σας αφορά .
Τα στοιχεία σας αυτά με τον νόμο προστατεύονται ως απόρρητα και απολύτως προσωπικά -ας πούμε-.
Η Τράπεζα εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη σας και επωφελείται από αυτήν πουλώντας τα στοιχεία σας σε άλλες τράπεζες δεδομένων.
Έτσι στήνεται άλλο ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι στις πλάτες όλων μας και μάλιστα χωρίς όλοι να το αντιλαμβάνονται.
Δεν μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό εάν φέρετε αντίρρηση σε αυτόν τον όρο ,
ο οποίος βρίσκετε ενσωματωμένος στους γενικούς όρους συναλλαγής .
Σε καμία τράπεζα του εξωτερικού δεν είναι υποχρεωτικό να συναινέσει ο πελάτης σε αυτό τον όρο για να ανοίξει έναν λογαριασμό.
Με την πρακτική τους αυτή οι Τράπεζες συλλέγουν τα προσωπικά και οικονομικά μας στοιχεία και έχουν μια βάση δεδομένων όπου όλοι είμαστε καταγραμμένοι διότι όλοι έχουμε από έναν έως περισσότερους λογαριασμούς σε μία τράπεζα.
Έτσι αυτή η βάση είναι εκμεταλλεύσιμη από εταιρείες (ασφαλιστικές , χρηματοοικονομικές ,διαφημιστικές και άλλες) που μπορούν να έχουν και να αντλούν όφελος ενώ πουλάνε τα προσωπικά μας δεδομένα αμέτρητες φορές στην ελεύθερη αγορά εν αγνοία μας.
Περαστικά μας...
Εμείς τι σκοπεύουμε να κάνουμε γιαυτό;...τίποτα όπως πάντα...
ΕΥΓΕ ... ΕΛΛΗΝΑ !
ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ !>
Δημήτρης
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 14/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive