Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Οταν η πολιτική ασκείται από δικαστές!!

Αναρτήθηκε από kafeneio στις 6:57:00 μμ



Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ).
************************
Γράφει ο:‘’PASOK poisonous’’
***************************
Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο σημερινός πρωθυπουργός εκτός από κουρασμένος βρίσκεται και σε πανικό.
Έχει χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
Τον ακούσαμε να καλύπτει το δικαστικό πραξικόπημα του κ. Σανιδά και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για...θεσμική εκτροπή, επειδή το κατήγγειλε στον ελληνικό λαό!
Ξεχνά φυσικά ότι με την άποψη του ΠΑΣΟΚ συγκλίνουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι κορυφαίοι νομικοί της χώρας.
Τον ακούσαμε να μας κατηγορεί ότι το Πα.σο.κ. σκανδαλολογεί και θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα «σε Κολοσσαίο»!
Για τις δικές του κολοσσιαίες ευθύνες για την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων, τη διάλυση του κράτους, τη γενικευμένη ανασφάλεια τα τελευταία πέντε χρόνια, ούτε κουβέντα.
Τον ακούσαμε να μιλά γενικώς και αορίστως για σκάνδαλα, λες και αυτά αφορούν κάποιον τρίτο, λες και δεν αφορούν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης του.
Όσο και αν ο κ. Καραμανλής παριστάνει τον ανήξερο, οι πολίτες ξέρουν καλά ποιοι γνώριζαν, χειρίστηκαν και συγκάλυψαν και το σκάνδαλο των υποκλοπών, και το σκάνδαλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, και το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, και τα σκάνδαλα της Μονής Βατοπεδίου και του Γερμανού.
Τα ψέματα τελείωσαν και για τόν Κώστα Καραμανλή και για την κυβέρνησή του.
Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή.
Χρειάζεται μία νέα αρχή, και αυτό το έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά οι Έλληνες πολίτες, που το ζητούν όλο και πιο έντονα.
ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη δευτερα 27/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive