Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Στη Βαρκούλα μαζί τους και... ΟΞΩ ΡΕΕΕ!! (Από τη ΕΛΛΑΔΑ)

Ίσως έτσι εξηγείται η θερμή του υποστήριξη για οποιονδήποτε εκτός από Έλληνες!
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει μόνο για την Ζιμπάμπουε!
Χάρη στην χώρα θα έκανε αν έπαιρνε τα μπογαλάκια του και πήγαινε στον Αγύριστο! Η ξεφτίλα του δεν έχει προηγούμενο, μιλάμε για τρομερή μόρφωση οι θολοκουλτουριάρηδες.
Ο Αλέκος Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο μέσα στην βουλή!!!
Και χαρακτήρισε ακραίο τον Διονύσιο Σολωμό.
Του φταίει ο Σολωμός που ο Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο.
Στην συζήτηση για την ασφάλεια ξέρετε τι είπε και έγινε ΡΕΖΙΛΙ και ξεφτίλα μέσα στο κοινοβούλιο??? ΑΛΑΒΑΝΟΣ:"Ο Σολωμός ήταν ακραίος που είπε για τον εθνικό ύμνο πρωθυπουργέ, τον οποίο εθνικό ύμνο πιστεύω ότι γνωρίζετε: "σε γνωρίζω από την όψη , που με βία μετράει την Γή».
Με λίγα λόγια ήθελε να πει ότι με την βία μετράει την γη.
Τον ξεφτίλησε βέβαια δημοσίως ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ απαντώντας του ότι:
Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:«κ. Αλαβάνε επειδή μπορεί να ακούει κόσμος και μαθητές και δεν ξέρετε τον εθνικό ύμνο, ο εθνικός μας ύμνος λέει βιά και όχι Βία. Δεν εννοεί την βία αλλά την βιασύνη.
Που με βιασύνη μετράει την γη.
Καλό είναι να γνωρίζουμε τον εθνικό μας ύμνο"!!!»
(σ.σ. Για βάλτου να πει το "πάτερ υμών" να ξεκαρδιστούμε!!)
Κατά την γνώμη μας πολύ ήπια του τα είπε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, αλλά…… Θα θέλαμε να δούμε τους ΣΥΡΙΖέους – Ανθέλληνες καθηγητές που διδάσκουν τα «αριστερά» ψυχοπαρανοϊκά κατασκευάσματα στα παιδιά μας, τις μούρες τους, μέχρι και αυτοί θα γέλαγαν με τα χάλια του! (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΧΘΕΣ!)
Ο άνθρωπος δεν έχει ουδεμία σχέση με οτιδήποτε Ελληνικό, εκτός του μίσους και κάθε μέρα με κάθε πρόταση που κάνει και κάθε λόγος του είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ! δηλητήριο και αποσκοπεί πεντακάθαρα στην διάλυση του Έθνους μας και τον αφανισμό μας!
"PATRIA MEDIA"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 9/4/09

4 σχόλια:

  1. Οι Αλαβάνος, Τσίπρας, Παπαρήγα και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά είναι υπέρ των λαθρομεταναστών γιατί σκέφτονται ότι όσο αυξάνονται τόσο θα αυξάνονται και οι έλληνες άνεργοι και θα αυξηθούν οι ψήφοι τους δεδομένου ότι τα αριστερά κόμματα εμφανίζονται ότι είναι υπέρ των φτωχών και αναξιοπαθούντων. Επίσης λόγω Μαρξισμού και διεθνισμού δεν τους ενδιαφέρει αν στην Ελλάδα θα κατοικούν έλληνες ή αλλοδαποί. Είναι προδοτική των συμφερόντων του ελληνικού λαού και του τόπου η στάση τους. Κοντά σε αυτούς έρχεται και η ατολμία των κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ντροπή και αίσχος για την κατάσταση που επικρατεί αλλά και όσα χειρότερα θα δούμε και θα υποστούμε στο εγγύς μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάτερ Η-μών,παίδες.Κολλήσατε αλαβανίαση μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ
    ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ???
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
    ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΧΕΖΟΥΜΕ
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝΑ ΑΠΑΞΙΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΠΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ)ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ΞΕΧΑΣΑ ΖΙΜΠΑΜΟΥΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ...
    ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ...
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive