Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Γευγελή: Η Ταϊλάνδη των Βαλκανίων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΕΛΛΗΝΕΣ (?) ΠΑΝΕ ΣΤΑ
ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ... ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!
Έχω γράψει πολλές φόρες επιστολές προς τα blogs επισημαίνοντας ότι εμείς η ίδιοι χρηματοδοτούμε την αδιαλλαξία και την επιθετικότητα των Σκοπίων.
Πόσο ανόητη και κοντόφθαλμη μπορεί να είναι από τη πλευρά μας η χρηματοδότηση μια χώρας που ευθαρσώς δηλώνει ότι τμήματα της ιστορίας μας αλλά και των εδαφών μας ανήκουν όχι σε εμάς αλλά σε αυτήν?
Και όμως συνεχίζουμε να ανοίγουμε επιχειρήσεις στα Σκόπια, συνεχίζουμε να πηγαίνουμε για ψώνια, ακόμα και για γιατρούς.
Υπήρχαν περιστασιακές αναφορές για το οργανωμένο έγκλημα που ανθεί στο γειτονικό κρατίδιο αλλά οι αποκαλύψεις της εφημερίδας “Το Κεντρί” είναι απλά συγκλονιστικές.
Όχι απλά ανθεί ο τζόγος και η πορνεία στο κρατίδιο αλλά η περιοχή εξελίσσεται σε κέντρο της χειρότερης μορφής εγκλήματος:
Της παιδικής πορνείας.
Με βάση το δημοσίευμα η Γευγελή “προσφέρει” τον απίστευτο συνδυασμό πολυτελούς τζόγου και πρόσβασης σε ανήλικα θύματα δουλεμπορίου.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στις εκθέσεις τις Unicef που πιστοποιούν το γεγονός και τις προσπάθειες των διεθνών οργανισμών να σταματήσουν το φαινόμενο.
Γίνεται πλέον σαφές γιατί τόσοι πολλοί Έλληνες ταξιδεύουν προς τη Γευγελή και χρηματοδοτούν τον Γκρουεφσκι και την μαφία του.
Όχι απλά χρηματοδοτούν έναν δηλωμένο εχθρό αλλά το κάνουν με το χειρότερο τρόπο.
Η ευχαρίστηση είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου, η εκμετάλλευση της αθωότητας για ευχαρίστηση είναι όμως το μέγιστο των εγκλημάτων.
Κάνω έκκληση προς τους συμπατριώτες μας που πηγαίνουν στη Γευγελή να προσπαθήσουν να αντιληφτούν τη ζημία που κάνουν τόσο στη χώρα όσο και σε αθώες ψυχές.
Επίσης κάνω έκκληση στις Ελληνικές αρχές να λάβουν μέτρα ώστε το φαινόμενο να μην εισβάλει και εντός των συνόρων μας.
Μια πολύ καλά οργανωμένη μαφία φαίνεται να έχει στρατοπεδεύσει στα σύνορα μας.
Πέτρος Ανδρέου
http://www.facebook.com/group.php?gid=56667946563
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη δευτερα 27/4/09

7 σχόλια:

  1. "Κάνω έκκληση προς τους συμπατριώτες μας που πηγαίνουν στη Γευγελή να προσπαθήσουν να αντιληφτούν τη ζημία που κάνουν τόσο στη χώρα όσο και σε αθώες ψυχές"

    ΧΑΧΑΧΑ. ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Η ΣΠΙΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ. ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ. ΦΙΞΑΚΙ ΝΙΑΤΩΝ. ΑΣΕ ΜΗ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιδί που το έγραψε μπορεί να είναι αφελής αλλά με έκανε και εμένα να μάθω τι γίνεται. Να κάνω και εγώ μια έκκληση: Να μας πουν που να τους βρούμε αυτούς για να τους δείξουμε την εκτίμηση μας κατά πρόσωπο… Με αυγά και γιαούρτια αν όχι με πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφέλεια?Δηλαδή η παιδεραστεία και η παρανομή πορνεία "ανώνυμε" πρέπει να δικαιολογείται επειδή κάποιοι σώνει και ντε θέλουν και έχουν την δύναμη να τα διαπράττουν...ΕΛΕΟΣ!Πολύ σωστά τα λέει ο συνομιλητής σου ΜΕ ΑΥΓΑ και ΠΕΤΡΕΣ!Αυτό τους αξίζει...γιατι κάποιοι νομίζουν ότι η ατιμωρησία είναι δεδομένη...ε λοιπόν δεν είναι!Ας μου πει κάποιος που βρίσκονται μόνο και θα σου πώ εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει κυκλοφορήσει ότι πέρανε λεωφορεία που πάνε στα Βαρδαρικα “καζίνο” κάθε μέρα (!!!) κατά τις 8 το βράδυ από την Αριστοτέλους. Ίσως να πηγαίνουν μόνο στα καζίνα, ίσως να πηγαίνουν και αλλού…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ...ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΜΙΕΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ...ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Afou oi skopianoi tous metaferoun! Kai ego ta exo dei ta leoforia. Tin alli fora tha fane petra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά η ξεφτίλα τους έχει φτάσει σε ανώτερα επίπεδα...θα μπορούσε να πει κανείς ότι μόνο και μόνο επείδη τα ακουμπάνε στου Σκοπιανούς είναι αρκετό...αλλά οχι δεν φτάνει μόνο αυτό..είναι ακόμα πιο τιποτένιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive