Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ

22-26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΟΥΡΜΕΝΑ
Κάθε χρόνο στο τριήμερο του Θωμά στα Σούρμενα (Δήμος Ελληνικού),διοργανώνεται το δεύτερο μετά το πανηγύρι της Παναγίας της Σουμελά σε μαζικότητα πανηγύρι των Ποντίων .
Με πολιτιστικές εκδηλώσεις στο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ και στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ όπου λαμβάνουν χώρα ομιλίες, θεατρικές παραστάσεις και μουσικά δρώμενα και με το ΤΑΦΙΚΟ ΕΘΙΜΟ μετά τη λειτουργία την Κυριακή στο ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων γίνεται στη πλατεία Σουρμένων με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και συμμετοχή συλλόγων ποντίων της Ελλάδας και του εξωτερικού.
σημ. cafe art
Οι Πόντιοι και οι φίλοι τους τιμούν τις ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ σε πείσμα όσων κλείνουν τα μάτια της μνήμης και της ψυχής σε ξεριζωμούς, σφαγές, γενοκτονίες, στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, της "καλής γειτονίας", της ξενόδουλης οσφυοκαμψίας....
bil sot
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη παρασκευη 24/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive