Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

το πραξικόπημα Σανιδά

**************************************
Του ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ :
κ.ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
**********************************
"Πρόκειται για χουντικό καθεστώς υπό κοινοβουλευτικό μανδύα", είχε κάποτε από τηλεοράσεως πει ο αείμνηστος Βασίλης Διαμαντόπουλος για την κατάλυση του ασύλου στο Πολυτεχνείο.
***********************************
Κατάλυση που ακολούθησαν οι μαζικές καταδίκες των «γνωστών αγνώστων» από την δικαιοσύνη του Βασίλη Κόκκινου.
Αποδείχθηκε όμως ότι υπερέβαλε.
Επειδή δεν είχε ακόμη βιώσει την δικαιοσύνη Σανιδά.
Αυτόν τον στρατοκρατικό τύπο που στην λογική του “l'etat s’est moi” (το κράτος είμαι εγώ) ποδοπατά το Σύνταγμα της χώρας στο όνομα εκείνων που τον εγκατέστησαν στην θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Προφανώς ως ανταποδοτικό όφελος..
Τι κι αν σκούζει το σύνολο του νομικού κόσμου πως έχει ήδη εκτραπεί των ορίων που το Σύνταγμα αλλά και οι νόμοι του κράτους επιτρέπουν, προσβάλλοντας βάναυσα το περί δικαίου αίσθημα των Ελλήνων και πως ως εκ τούτου κινδυνεύουν καραμπινάτες υποθέσεις κυβερνητικής διαφθοράς να παραγραφούν;
Τι κι αν στα πρωτοδικεία και τα εφετεία όλης της χώρας έχει η αντισυνταγματική του δράση καταδειχτεί εμφαντικά και το όνομά του περιφέρεται στα στόματα των νομικών ως επικηρυγμένο πλάι σε εκείνα διάσημων υποδίκων;
Τι κι αν στους δύο παραιτηθέντες «Δελαπόρτες» της εισαγγελίας προστίθενται άλλοι δύο οι οποίοι ταυτίζονται πλήρως με την άποψη των συνδέλφων τους;Αυτός τον χαβά του.
Από το κρησφύγετό του και ενδεδυμένος τον μανδύα του ανωτάτου δικαστικού λειτουργού εξακολουθεί να κινεί τα νήματα των εξουσιαζομένων του μαριονετών, προκειμένου να ξεπλύνει πολιτικά κυβερνητικούς αξιωματούχους από τους λεκέδες της διαφθοράς.
Η λέξη αμελλητί σημαίνει όχι ότι η ελληνική γλώσσα ορίζει αλλά ότι εκείνος βούλεται!
Για να την καταστήσει συνώνυμη μιας διατακτικής της οποίας το αντίτιμο δεν καταβάλλεται από την βουλή στην οποία και αποστέλλεται αλλά το επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας σκοτεινό του γραφείο.
*Είναι απορίας άξιον το ότι ακόμη δεν έχει κατατεθεί εναντίον του μήνυση που να αφορά όχι ένα αλλά μια σειρά-ως εκ της θέσης του- από κακουργήματα, που να σχετίζονται με την κατάχρηση εξουσίας.
Κι αυτό επειδή μου είναι αδύνατον να φανταστώ σε τι τον υπερέβησαν οι πραξικοπηματίες Παπαδόπουλος Παττακός και Μακαρέζος ειμή μόνον στο ότι κατέλυσαν το Σύνταγμα δια των όπλων.
Όπως επίσης δεν μπορώ να φανταστώ πως ο συγκεκριμένος δικαστικός λειτουργός θα απέλθει ευδοκίμως της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας δίχως να έχει σταθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενώπιον των φυσικών του δικαστών.
Ευγένιος Ανδρικόπουλος
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: *Mήνυση είχε υποβάλλει ο κ.Γιώργος Καρατζαφέρης στην οποία μάλιστα, τον κατηγορούσε για :"ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ".
Θα θέλατε να μάθετε για την ... τύχη της; ΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ!!
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη παρασκευη 24/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive