Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Ομιλία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στη Βουλή για την πώληση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ στην MARFIN του κ. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!

ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
_______________________

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:
«Είναι μια θλιβερή ιστορία
αυτή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ. Και βεβαίως νομίζω ότι ενδιαφέρει όλους και ιδιαίτερα τους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας να θυμίσω ότι Καραμανλής την κρατικοποίησε, Καραμανλής την πουλάει".

_________________________
Ήταν η εποχή της σοσιαλομανίας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που τα μάζευε όλα. Μάζεψε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και από τότε μέχρι τώρα η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ μας έχει κοστίσει έναν ετήσιο προϋπολογισμό. Εάν δεν είχε κάνει το λάθος ο Καραμανλής τότε να τη φορτωθεί και να τη φορτώσει στο δημόσιο, θα είχαν χτιστεί -κρατηθείτε- διακόσια νοσοκομεία τριακοσίων κλινών πλήρως εξοπλισμένα! Μιλάμε για τεράστια καταστροφή, τεράστιο λάθος.
Ποια είναι η αλήθεια; Η αλήθεια είναι ότι ήταν η αγαπημένη «αγελάδα» όλων των κομμάτων της εξουσίας. Όταν ήθελαν υποχρέωση, στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. Όπως τώρα όλα τα παιδιά θέλουν να μπουν στο Υπουργείο Οικονομικών γιατί υπάρχει καλύτερος μισθός, εκείνη την περίοδο όλα τα παιδιά ήθελαν την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. Βάλαμε αεροσυνοδό, βάλαμε φροντιστή, βάλαμε στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. Και βεβαίως και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., που κυβέρνησε τα περισσότερα χρόνια. Αλλά και η Νέα Δημοκρατία όσο κυβέρνησε τίμησε αυτή τη διάθεση των πελατών-ψηφοφόρων για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.

Και αυτό, αν το δει κανείς, εάν δει τους πίνακες των ανθρώπων της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ όλα αυτά τα χρόνια, τετραπλασιάστηκαν από την εποχή της κρατικοποίησης.
Είναι λοιπόν ένα μεγάλο λάθος. Τη βούλιαξαν. Πώς έχει η ιστορία: Όταν έγινε η AEGEAN, ο κ. Βασιλάκης είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του να διαλύσει την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ για να μπορέσει να αναλάβει τη μονοκρατορία στους αιθέρες. Είχε κάποια ερείσματα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. καλύτερα απ΄ ό,τι είχε στη Νέα Δημοκρατία. Όταν όμως ο κ. Βασιλάκης για να μεγαλώσει έκανε συνέταιρο τον κ. Λασκαρίδη, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος και χρηματοδότης του κ. Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας, τότε στο παιχνίδι μπήκε η Νέα Δημοκρατία. Είχε κάνει μία διαδικασία, μία ένσταση ο κ. Βασιλάκης στην Ευρωπαϊκή Ένωση -ήταν η Παλάθιο τότε Επίτροπος- και είχε μπει στο αρχείο. Όταν λοιπόν μπήκε ο Λασκαρίδης και ήθελε να κλείσει η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, τότε με εντολή της Νέας Δημοκρατίας ο τότε γενικός διευθυντής της Παλάθιο, σημερινός Ευρωβουλευτής, ο κ. Χειλάς, έβγαλε τον φάκελο από το αρχείο, τον έφερε στην επιφάνεια -το ξέρετε πολύ καλά, κύριε Σηφουνάκη, ήσασταν εκεί εσείς...
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ: Ήμασταν.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Βεβαίως. ...και άρχισε η διαδικασία της επιπλήξεως και της οικονομικής ποινής κατά της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ. Έτσι έχει η ιστορία.
Όταν λοιπόν το θέμα άρχισε να τρέχει, αισθάνθηκα εγώ πώς όσο μπορούσα ως Ευρωβουλευτής και ως δημοσιογράφος έπρεπε να βοηθήσω την κατάσταση.
Έπιασαν τότε τον κ. Μπαρό, τον Επίτροπο, ότι είχε κλέψει οπώρας, ότι είχε καταδικαστεί στην πατρίδα του, ότι είχε πάρει χρήματα από το κράτος, την κρατική επιχορήγηση, την κομματική και κάποια χρήματα δεν είχαν πάει στο λογαριασμό και είχε «φάει» μερικούς μήνες φυλακή. Για να τον καθαρίσει ο τότε Πρόεδρος της Γαλλίας, τον έστειλε Επίτροπο, γιατί δεν μπορούσε να πολιτευθεί. Είχε χάσει τα δικαιώματά του εντός της Γαλλίας. Όταν λοιπόν τον ταρακούνησα μέσα στην Ευρωβουλή, αυτομάτως δόθηκε μία αναπνοή στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.

Ο κ. Σηφουνάκης τα θυμάται.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ: Για το κόμμα τάχα.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Για το κόμμα τάχα.
Εν συνεχεία, πάλι δημοσιογραφικά λειτουργώντας, κύριε Υπουργέ, πώς έδωσα κάποιες παρατάσεις ζωής σε αυτό που γίνεται σήμερα: Έπιασα τον κ. Μπαρό με το κότερο του κ. Βασιλάκη και εξέχουσα επίτιμη προσωπικότητα της πολιτικής μας ζωής σε ένα νησί. Όταν λοιπόν αυτή η ιστορία βγήκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, πάλι ο κ. Μπαρό δεν ήταν τόσο επιθετικός. Αλλά βεβαίως αυτός δεν είναι τρόπος να σταματάς τη διαδικασία, η οποία είχε ξεκινήσει.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ είναι σ΄ αυτή την κατάσταση τώρα γιατί θελήσατε εσείς να είναι σ΄ αυτή την κατάσταση που είναι τώρα.

Με άλλο στόχο στο πίσω μέρος του μυαλού σας ξεκινήσατε κι άλλα σας προέκυψαν στην πορεία. Εκεί που είναι τα πράγματα μακάρι να μην ήταν. Μακάρι να είχαμε μια ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ στο δημόσιο. Μακάρι. Αυτό θέλω κι εγώ. Μια ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ στο δημόσιο, να μπορούμε να τη φτιάξουμε σε ένα τέτοιο πλαίσιο που να μπορεί να λειτουργεί. Δεν είναι έτσι. Δεν μπορεί να γίνει έτσι.
Αυτή η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, που έτσι κατάντησε από εσάς και από εσάς, μοιραίως θα πουληθεί.
Από ξένα χέρια, προτιμώ τα ελληνικά.
Η δε ιστορία του Κατάρ είναι για πλάκα, είναι ταινία ʼAμποτ και Κοστέλλο, κύριε Υπουργέ. Δεν υπήρξε ποτέ «Υπόθεση Κατάρ». Χτες μόλις μίλησα με αξιωματούχο του Κατάρ και μου είπε «δεν έχει ιδέα η Κυβέρνηση μου». Τότε γιατί ήρθε ο Πρωθυπουργός κάτω; Για δημόσιες σχέσεις. Δεν ήρθε για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
Γιατί άμα είναι η Ολυμπιακή και ενδιαφέρεται το κράτος του Κατάρ γιατί όλα είναι κρατικά εκεί ενδιαφέρεται η Πρεσβεία και ο Πρέσβης δεν ξέρει πως είναι στο πρόσωπο ο Υπουργός Συγκοινωνιών. Αυτό μου είπε μόλις προχθές στο γραφείο μου.
Επομένως ένα θέατρο παίξατε εκεί και δεν βγήκε. Δεν πήγε σε ξένα χέρια τουλάχιστον να πάει σε ελληνικά! Ποια ελληνικά; Αυτά τα ελληνικά που εσείς αποκρούσατε μετά βδελυγμίας για τον Ο.Τ.Ε.! Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Εμείς γιατί ψηφίζουμε «ναι». Για να υπάρξει Ολυμπιακή.
Δεν λέμε τώρα εάν είναι καλή η σύμβαση με τον Βγενόπουλο ή θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Αλλά αν θα υπάρχει αύριο Ολυμπιακή ή θα κλείσει το μαγαζί. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να προτείνει μια λύση πώς θα έχουμε Ολυμπιακή αύριο. Δεν θα έχουμε Ολυμπιακή αύριο! Αλλά εν πάση περιπτώσει για παρά πολλούς Έλληνες του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού και εμένα προφανώς αλλά πιστεύω και εσάς αυτοί οι κύκλοι είναι κάτι σαν την ελληνική σημαία. Όταν περπατάω εγώ στο Λονδίνο ή στη Νέα Υόρκη ή οπουδήποτε και βλέπω τους κύκλους
αισθάνομαι σαν να είναι η πρώτη Πρεσβεία της Ελλάδος αν
χρειαστώ κάτι. αυτή είναι η Ολυμπιακή και θέλω να
υπάρχουν οι κύκλοι! Δεν θα υπάρχουν οι κύκλοι σε μερικές
ημέρες αν δεν προχωρήσουμε σε αυτή τη σύμβαση. Θα την
ήθελα καλύτερη. Θα ήθελα την πρόνοια για πέντε χρόνια.
Aνησυχώ μήπως όταν συμπληρωθεί ο πρώτος χρόνος ο κ. Βγενόπουλος την πουλήσει σε μια άλλη ξέρω εγώ DEUTSCHE TELEKOM!

Το φοβάμαι αλλά αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πω να κλείσει η Ολυμπιακή. Ας υπάρχει η Ολυμπιακή σε ελληνικά χέρια και εφόσον υπάρχει πρόνοια η επόμενη Κυβέρνηση να την πάρει πίσω, επειδή πιστεύετε ότι θα είστε εσείς η επόμενη Κυβέρνηση «οποίον δώρον»! θα πάρετε την Ολυμπιακή και όπως και τις προηγούμενες φορές θα την στελεχώσετε σωστά θα ανακάμψετε οικονομικά, θα ανοίξετε δρομολόγια, θα ξαναγίνει όλων των Ηπείρων, θα πάει ξανά στο Τόκιο, θα πάει ξανά στην Μελβούρνη! Έχουμε παραδείγματα πώς αναπτύξατε εσείς την Ολυμπιακή! Θα τα ξανακάνετε άλλη μια φορά και εμείς θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Έχουμε δείγμα γραφής από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.!
Και βεβαίως εγώ θα έλεγα φίλε κύριε Σηφουνάκη, να ανακαλέσουμε και τον φίλο μας τον Αλέκο τον Ακριβάκη να την αναλάβει! Να βάλει μέσα και την πρώην σύζυγο του Ανδρέα Παπανδρέου την Δήμητρα Λιάνη, να βάλει και την άλλη την κυρία που είχε εκεί! Θυμάστε τι ωραία ανάπτυξη που είχε η Ολυμπιακή και όλα πήγαιναν με τον αυτόματο
πιλότο αν και ενίοτε ο αυτόματος πιλότος ήταν απασχολημένος με άλλες δουλειές!
Εν πάση περιπτώσει δεν έχουμε άλλη λύση.
Η λύση είναι μια, να πάει η Ολυμπιακή στο Βγενόπουλο από τη στιγμή που βρέθηκε εθελοντής.
Γιατί έτσι όπως τσαλακώθηκε έτσι όπως έχει βρωμίσει από τη συνεχή και αλλεπάλληλη ασέλγεια όλων κανείς δεν θα την έπαιρνε. ας πάει, λοιπόν, στον Βγενόπουλο και στον ένα χρόνο έχουμε δικαίωμα εμείς, εσείς, δηλαδή όποιος θα είναι Κυβέρνηση να την πάρει πίσω και να την επαναφέρει στην ευταξία.
Εμείς, λοιπόν, θα ψηφίσουμε τη σύμβαση γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στον ορίζοντα».
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη πεμπτη 9/4/09

14 σχόλια:

  1. Να μιλάμε για πράγματα που γνωρίζουμε.
    Ο ημιαποτυχημένος διαφημιστής κλπ γνωρίζει και από αερομεταφορές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... και μπράβο που έχετε ανοικτά τα σχόλια ! Μπράβο !

    Ο στενόμυαλος υπερσυντηρητισμός μόνο ζημιά έχει κάνει στην Πατρίδα ! Ξυπνήστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις ψηφίζουμε τη σύμβαση γιατι είμαστε τσιράκια. Είμαστε τα καλύτερα όμως, κάναμε πατέντα και το σταυρό άλλωστε. Ποιος μας πιάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρόεδρος της βουλής έμεινε λίγο χαζούλης με το κείμενο που κατέθεσε ο αλαβάνος οπότε δεν το έπαιρνε να πει και τίποτα. Κι ο καρατζαφέρης δεν μπορούσε να απαντήσει αρα δεν είχε αυτός τον τελευταίο λόγο. Μόνο η ντροπή του έμεινε και η αλλαζονία αν σκεφτείς πως έχει βάλει τα παπαγαλάκια του να κάνουν τις τρελλές μπας και ξεχαστεί η κοτσάνα του. Ανατρέξτε στα πρακτικά της βουλής για τα αληθινά περιστατικά. Ας δούμε τώρα όμως τι λέει ο ύμνος.

    "Σε γνωρίζω από την κόψη
    του σπαθιού την τρομερή,
    σε γνωρίζω από την όψη
    που με βία μετράει τη γη."

    Ωραία δεν ξεκινά η πολεμική μας ιαχή?
    Ξεκινώ κι εγώ από την γκάφα του καρατζαφέρη που προφανώς δεν είχε διαβάσει το πλήρες κείμενο καθώς το "βια" υφίσταται στο τραγουδάκι μόνο. Δεν μπορείς να περιμένεις και περισσότερα βέβαια απο κάποιον που πήρε παιδεία γυμναστηρίου. Επίσης 2 αράδες πιο πάνω γίνεται αναφορά στην κόψη του ξίφους. Το τελευταίο έχει χαράξει όλη την ιστορία, με την βία όμως. Τον αργύρη τον καταλαβαίνω, ξεπουλήθηκε κι επωφελήθηκε. Οι υπόλοιποι γιατί το παίζετε χαζοί όμως? Η απαιδεψιά σας υπονομέυει το ελληνικό πνεύμα. Δεν θα σωθεί αυτό ψέλνωντας το πιστεύω, ούτε και το πάτερ ημών. Αυτά σας κάνανε χατζηαβάτηδες. Πολύ παπαγαλία, μηδέν κρίση. Πατήστε το παρακάτω λοιπόν για να διαβάσετε ενα κείμενο ιμπεριαλιστικό και προσυλιτιστικό χωρίς να είναι όμως απαραίτητα και κακό. Κάθε εποχή έχει τις δικές της ανάγκες και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Η βλακεία και η έλλειψη παιδείας όμως είναι περιττή πάντοτε, δυστυχώς όμως είναι ακόμα ο κανόνας

    http://www.snhell.gr/anthology/content.asp?id=32&author_id=47

    Αργύρη, συνειδητά πλέον υπονομεύεις το έθνος και την κληρονομιά μας. Να ξέρεις πως τα αργύρια ποτέ δεν είναι αρκετά για να αντιστρέψουν το κακό που κάνεις στην ψυχή σου. Επιλογή σου βέβαια είναι αλλά κανείς απο αυτούς που σε κολακεύουν δεν θα σου σταθεί στην απαξίωση. Απλά σε χρησιμοποιούν, μην έχεις αυταπάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέρσυ είχες πει πως αν ο Καρατζαφέρης αποδειχθεί βήτα τελικά θα τον κράξεις κι αυτόν. Για να σε δω λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης, απαξιώνουμε τους αμερικάνους γιατι η ιστορία και η σημαία τους, υποτίθεται, έχει πολύ μικρότερο βάθος χρόνου απο την δική μας. Δεν είναι σωστό όμως να επικαλούμαστε την αρχαιότητα όπου μας συμφέρει και όπου δεν γουστάρουμε να την απαξιώνουμε. Θέλουμε να είμαστε ένα νεοσύστατο προτεκτοράτο. Το το μεγαλείο των προγόνων μας είναι πολύ βαρύ προφανώς για να το σηκώσουν οι άχρηστοι γιοί τους. Εφόσον είναι έτσι όμως και χάρην της ειλικρίνιας, καλό είναι να μην το παίζουμε και πολύ μάγκες στους ξένους. Είμαστε grecos, μέχρι εκεί. Σκυφτούληδες και γραφικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης βρε ξεφτίλες, ο ύμνος αυτός ωθεί κάποιους να εξεγερθούν. Δικαιωματικά ανήκει στον αλαβάνο και τους αντάρτες του. Εσείς να μην τον ξαναπιάσετε στο στόμα σας, δούλοι των φραγκολεβαντίνων. Σε σας ταιριάζει το "στόχος είναι τα λεφτά", κουνηστε λίγο τα κωλαράκια και πολύ σας είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:38 Ο Καρατζαφέρης απλά ανακοινώνει τις αποφάσεις και τα αποτελέσματα ομάδων ειδικών εξειδικευμένων επιστημόνων σε κάθε θέμα. Οπότε μη βιάζεσαινα εξάγεις συμπεράσματα.
    4:41 Απλά συμφωνούμε
    6:28 Τι έχεις πάθει τελευτάι ΕΛΙΕΝ;
    7:16 Κάτι δεν παέι καλά με σένα φίλε ΕΛΙΕΝ. Αναφέρεσε προσωπικά σε μένα και σου απαντώ. ΔΕ φοράω κουκούλα όπως βλέπεις σε αντίθεση με σένα. Προσβάλλεις εμένα γιατί ηπηρέτησα 3χρόνια την πατρίδα στα σύνορα, κολλάω ένσημα απο 12 ετών, μεγάλωσα πανάξια παιδιά , έκανα εγγόνια, αγαπάω την Πατρίδα μου, είμαι ΕΠΩΝΥΜΟΣ χωρίς κουκούλα και παλεύω γι την πατρίδα μου. Εντάξει για σένα είναι ΟΝΕΙΔΟΣ όλα αυτά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
    7:21 Τώρα επιμένεις για τον Εθνικό ύμνο και τον αλαβάνο; Αυτόν ου συμπαρίστατε σ`αυτούς που καίνε πανεπιστήμια, ναούς και σημαίες; ΟΝΤΩΣ έχεις πρόβλημα φίλε. Σήμερα απαντάει ο Μπαμπινιώτης, ΟΥΤΕ αυτός δε σου κάνει;
    Σαφώε είπα και το ξαναλέω ότι αν αποδειχθεί βήτα ο Καρατζαφέρης θα τον κράξω. Τώρα που το ΑΛΦΑ πήρε και τόνο, μάλλον ΕΣΥ θέλεις κράξιμο.
    8:05 Ε, καλά τώρα ΕΧΕΙΣ ΣΑΛΤΑΡΕΙ εντελώς σε αφήνω στην κρίση των αναγνωστών.Άκου ο Εθνικός ύμνος ανήκει στον αλαβάνο και στους αντάρτες του. ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ μου; ΑΥΤΟΙ βγάζουν σπυράκια και μόνο στο άκουσμά του. Καίνε τα εθνικά σύμβολα. ΛΗΣΤΕυΟΥΝ , καίνε, σπάνε, τρομοκρατούν. Ξέρεις τι λέγανε στη γειτονιά μου τα εξάρχεια; "ΧΤΕΣΙΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ"
    Εντάξει τώρα;
    ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΕ και να ξέρεις ότι αν θέλεις επαφές μαζί μας θα το ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ και με τη φωτογραφία σου. Επι ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ. Όχι πίσω απο την ασφάλεια της ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ
    Το όνομά μου είναι Fernado Antonio. Αυτή είναι μια μαρτυρία ενός μεγάλου γιατρού που με βοήθησε να ξαναγυρίσω την αγάπη μου. Την ημέρα που η γυναίκα μου με άφησε, τα πράγματα πήγαν ζοφερά και η ατμόσφαιρα ήταν δυσκίνητη από αβεβαιότητες. Όλα φαίνονταν απαλά και αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια σε μάγισσες που έχουν την ικανότητα να φέρουν την πρώην σύζυγό μου; πίσω. Όπως σκέφτηκα, πήγα στο Διαδίκτυο και όπως είδατε αναζητώντας ένα αξιόπιστο μάγο, είδα πολλές μαρτυρίες που έγιναν από τους μάγους για την ανάκτηση των πρώην γιων και των αγαπημένων τους. Υποστηριζόμενος από την πίστη στο Δόκτωρ, τον επικοινωνούσα και, αφού εξήγησε τα πράγματα, δέχτηκε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του πεδίου. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Η πρώην σύζυγος μου επιστρέφει με μεγάλη φροντίδα και αγάπη. Επομένως, θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να αποτίσω φόρο τιμής στην υπηρεσία μου για την κατάστασή μου. Ειλικρινά, έδειξε το θάρρος να αναλάβει το δύσκολο έργο της εξεύρεσης λύσεων για σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα. Επικοινωνήστε μαζί του μέσω e-mail: spellspecialistcaster937@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω τον Koffi Kouakou. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα όχι για τίποτα, αλλά για αυτό που έκανε αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος που ονομάζεται Doctor. Ήμουν τόσο χαμηλός όταν η πρώην μου; με παράτησε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα η σύζυγός μου είναι τώρα πίσω στα γόνατά μου με ρουμπίνι τριαντάφυλλο, ζητώντας από μένα να τον πάρω πίσω και να αισθάνομαι λυπημένος και συγγνώμη που με άφησε; ότι μου έκανε πόνο μετά το διαζύγιο; Και όλο αυτό το θαύμα συνέβη αφού διέταξα την έκτακτη ανάγκη 48 ωρών από τον γιατρό. Κύριε, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος σήμερα σε όλο τον κόσμο. Ο γιατρός το έκανε. Ναί. Είναι ένα υπέροχο θαύμα και ευχαρίστηση για μένα και την οικογένειά μου σήμερα .. Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας. Είστε μια πραγματική μάγισσα και ποτέ δεν θα ξεχάσετε ότι έχετε κάνει και πάλι ευτυχισμένη. Είσαι ο ήρωάς μου. Τα παιδιά χαίρονται που η μητέρα τους έρχεται για πάντα. επικοινωνήστε μαζί του εάν χρειάζεστε επείγουσα βοήθεια στη σχέση σας Email: spellspecialistcaster937@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το όνομά μου είναι Mariam Θέλω να ομολογήσω για τον σπουδαίο μάγο που ονομάζεται Doctor ο σύζυγός μου και έχω παντρευτεί για 5 χρόνια τώρα δεν έχουμε παιδί και ο γιατρός μας είπε ότι δεν μπορώ να γεννήσω επειδή η μήτρα μου ήταν τόσο ανήσυχος και η σύζυγός μου δεν ήταν ευτυχισμένη και έτσι αποφάσισε να παντρευτεί άλλη κοπέλα και το διαζύγιο ότι ήμουν τόσο λυπηρό είπα στον φίλο μου για την που μου είπε για ένα ξόρκι το ισχυρό μου έδωσε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ποτέ δεν σκέφτηκα τόσο πολύ αποφάσισα να του δώσω μια δοκιμή και μου είπε ότι θα χρειάζονταν 24 ώρες για να φέρει ο σύζυγός μου πίσω σε μένα και θα μείνω έγκυος και λυγισμένος την τρίτη ημέρα που ο σύζυγός μου επέστρεψε σε μένα και άρχισε να με παρακάλεσε στο νεύμα του και μου είπε ότι δεν θέλουν ξανά το διαζύγιο και μετά από 2 μήνες, επιβεβαίωσα ότι είχα εγκυμοσύνη. ο γιατρός μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε μαζί του στο Email: spellspecialistcaster937@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive