Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Σ/Ν ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ

ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Πατριώ-ΤΗΗΗ!
Αντε ΓΡΗΓΟΡΑ, ποιός δεν πήρε καγιεν και πόρσε, έχουμε και φερράρι και λότους και τσάγκουαρ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ, η προσφορά ισχύει για 4 ΜΗΝΕΣ!! ΤΡΕΞΤΕ!!

Κατατέθηκε στη Βουλή το σ/ν για τη μείωση των τελών ταξινόμησης κατα 50% για τα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.
Περιλαμβάνει σωρεία ρυθμίσεων.
Επιγραμματικά δείτε 10 απο αυτές.

1. -ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΕΤΑΚ ΣΕ ΑΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΑΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ-ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ-ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.

2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΑΚ ΜΕ 1ΕΥΡΩ/Τ.Μ. ΓΙΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΑ Ή ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ.

3. ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 30/06/09.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

4. ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ.

5. ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΕΩΣ 31/12/2010 ΚΑΤΑ 50% ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

6. ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 50% ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 7/8/2009, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.

7. ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ, ΕΩΣ ΚΑΙ 31/12/2009.

8. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ 2009 ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΤΕΚΜΑΡΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΑΞΙ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΦΟΤΗΓΩΝ Δ.Χ.

9. ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΑΕΠΕΥ ΣΕ 300.000ΕΥΡΩ ΕΩΣ 3,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

10.ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΩΝ ΟΤΑ, ΤΩΝ ΝΠΔΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
***************************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Δηλαδή για να καταλάβω, ΠΟΣΟ μυαλοφυγόδικος πρέπει να είσαι για να φέρνεις εν μέσω κρίσης, ν/σ που να προτρέπει στην αγορά Ι.Χ. ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ;. Άντε να πούμε ότι είναι "ευγενή" τα ελατήρια, δώσε κίνητρα για φτηνά ΙΧ, ποιός διαθέτει σήμερα 20.000 Ευρώ και πάνω για να γλυτώσει 3-5.οοο Ευρώ; Πόσοι θα τρέξουν να αγοράσουν υπερπολυτελή ΙΧ; Και για 4 μήνες ε; Γιατί μετά θα ξαναακριβύνουν!! Ξέρετε πολλούς μωρέ; Εδω ο κόσμος έχει κάνει το σκατό του παξιμάδι κι εσείς είσαστε εντελώς αλλού. Αντουανέτες έχετε γίνει, που όταν της λέγανε ο λαός δεν εχει ψωμί, εκείνη έλεγε , δεν πειράζει, ας φάει... παντεσπάνι.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη σαββατο 4/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive