Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ!

Δευτερολογία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, στη σημερινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή με θέμα την εγκληματικότητα και την ασφάλεια 08/04/2009
**********************************
Γ. Καρατζαφέρης:
«Αξιότιμε Πρόεδρε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., είπατε να απευθυνθώ στην ελληνική γραμματική. Προφανώς εννοούσατε την ελληνική γραμματεία, στην οποία συνυπάρχουν και οι «Ικέτιδες» μαζί με κείμενα και του Αριστοτέλη και του Ισοκράτη, που είναι ιδιαίτερα σοβαρά, για τη μετανάστευση. Αν θέλετε σας παραπέμπω εκεί. Αλλά εν πάση περιπτώσει, ίσως το είπατε και αυτό βιαστικά, για την ελληνική γραμματική. Δεν είναι το θέμα εδώ το να μιλάμε για γνώσεις αρχαίων ελληνικών. Είναι να δούμε ακριβώς την πραγματικότητα, που είναι ανησυχητική. Σας παραπέμπω στον κ. Λαφοντέν. Ό,τι είπα σήμερα είναι στο πρόγραμμα του κ. Λαφοντέν. Χαίρομαι που συμφωνείτε, που ανήκετε στην ίδια ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Δεν είπα τίποτα άλλο. Πήρα το κείμενο του Λαφοντέν, σημειώσεις, και τα είπα εδώ. Δεν είπα αυτά τα πράγματα που είπε ο Μπράουν ο σοσιαλιστής, κύριε Αλαβάνο, ο οποίος πήρε απόφαση τώρα -ο Μπράουν, του οποίου η χώρα έχει μάθει να ζει πολυπολιτισμικά!- και λέει ότι «οι ξένοι μαθητές θα είναι μέχρι 30% στα θρανία της Αγγλίας». Για φανταστείτε να το πρότεινα εγώ αυτό. Τι θα μου λέγατε πάλι περί άκρων; Για 30% είπε ο Μπράουν, ο σοσιαλιστής! Για να μην πω τι είπε ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας απευθυνόμενος σε μουσουλμάνους. Λέει: «Ακούστε να σας πω κάτι. Επιλέξατε να ζήσετε σε μια χριστιανική χώρα. Αν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει, τότε να φύγετε». Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας πριν από μια εβδομάδα, δημοκρατικά εκλεγμένος! Για φανταστείτε να τα έλεγα εγώ εδώ τι θα μου λέγατε. Όλος ο κόσμος -πρέπει να το καταλάβετε- έχει αρχίσει κι αντιστέκεται σ΄ αυτό το οποίο γίνεται, γιατί είναι βλαπτικό.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

5 σχόλια:

  1. Να με συγχωρείτε που θα το πω αλλά όλα αυτά που λέει δεν είναι εξυπναδούλες και λαϊκισμοί ;
    Και φέρνει για παράδειγμα τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας !

    Ξέρετε τι είπε αυτός ο άνθρωπος και σε ποιά εποχή μας γυρνάνε αυτά που είπε;

    Δηλαδή αυτούς που τους αρέσει η σαρία διότι έτσι τους έμαθε ο παππούς τους θα τους κάνουμε σαπούνι ή θα τους εξορίσουμε σε άλλο πλανήτη όπως πρότεινε ο Αυστραλοπίθηκος;

    Καταλαβαίνω ότι αυτή θα είναι μια πολύ 'ειδική' μορφή δημοκρατίας έ;

    [ ... αντίθετα η άποψη ότι η αλληλεπίδραση και η ισορροπία μεταξύ πολιτισμών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών απαιτεί πολλή υπομονή και πολύ χρόνο, απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε ... ζώα :-) ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ όπως λες πρέπει να καταλάβουμε καλά ότι σε λιγότερο ίσως από μία δεκαετία οι ΝΟΜΙΜΟΙ αλλοδαποί στην χώρα θα είναι περίπου ένας στους πέντε [ 15-20% !! ]. Αυτό ευτυχώς ή δυστυχώς δεν αλλάζει. Τα στοιχεία στην ΕΣΥΕ και στο ΥΠΕΣ (που δεν τολμάει να δημοσιεύσει κανείς) είναι σαφή !

    Οι ΈΛΛΗΝΕΣ πρέπει μάλλον να αφήσουμε τους λεονταρισμούς και να φτιάξουμε την χώρα ΜΑΖΙ με τους ξένους ανθρώπους οι οποίοι σε δύσκολες και πολλές φορές εχθρικές συνθήκες κάνουν τις δουλειές που δεν θέλουμε να κάνουμε εμείς.

    Για τις ορδές λαθρομεταναστών που μπαίνουν στην χώρα και δυσκολεύουν πολύ τις καταστάσεις φταιει προφανώς το ανοργάνωτο Λιμενικό, οι καλομαθημένη Αστυνομία (που γέμισε συνδικάλες) και οι αδιάφοροι (μουστακαλήδες τσαμποκαλόμαγκες με ανοικτά πουκάμισα που περιδιαβαίνουν την Αττική γη) ηγέτες τους.

    Δεν φταιμε ούτε εσύ ούτε εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε αστυνομικό μηχανισμό (μαζί με λιμενικό κλπ) περίπου 60.000 ανθρώπους οι οποίοι - εκτός του ότι έχουν καθαρά εχθρική νοοτροπία προς τον Έλληνα πολίτη - δεν κάνουν απολύτως τίποτα άλλο !

    Οι λαθρομετανάστες είναι να ΜΗΝ ΜΠΟΥΝΕ, από την στιγμή που μπούνε στην χώρα σου έχεις ευθύνη και πρέπει να τους συμπεριφερθείς ως ανθρώπους και όχι ως ζώα διαφορετικά δεν γ..άς αυτούς αλλά γα..άς την χώρα σου την ίδια !

    Μάθε ποιοι κάνουν εμπόριο εξωλέμβιων και φουσκωτών στα νησιά μας στο Βόρειο Αιγαίο !

    Έχω την εντύπωση ότι ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι λαθρομετανάστες μπαίνουν λαθραία στη χώρα μας και σύντομα αποκτούν δικαιώματα και επιβαρύνουν την κρατική οικονομία.
    Σε τι διαφέρει αυτό που γίνεται τώρα με μια εισβολή εχθρών σε ελληνικό έδαφος;
    Για παράδειγμα αν εισβάλουν σε 10 χρόνια ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες τι διαφορά έχει άν εισβάλει ένας στρατός ενός εκατομυρίου και καταλάβει τη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το παράδειγμα της αγγλίας βάλτε το καλά στο μυαλό σας. αυτά που συμβαίνουν τώρα στην ελλάδα ήταν κα8εστώς εδώ πριν 20 χρόνια τουλάχιστον. σήμερα με τις νέες χώρες που μπήκαν στην εοκ γέμισε με κόσμο απο τις ανατολικές χώρες και ήδη τα προβλήματα αυξάνουν. δεν είναι ρατσισμός ο προτεινόμενος έλεγχος. είναι ίδιον όλων των λαών όταν βραθούν σε ξένη χώρα και σε μεγάλες ομάδες να μιλούν τη μητρική τους. κι εγώ το κάνω κι όλοι οι έλληνες του εξωτερικού. όμως σεβόμαστε το κράτος που μας φιλοξενεί και φροντίσαμε να μάθουμε επαρκώς την ομιλούμενη γλώσσα. η γλώσσα ενος έθνους δεν είναι κάτι στατικό εξελίσσεται και προσλαμβάνει νέα στοιχεία. όμως απειλείται με καταστροφή αν κάνει μέρος της τη λανθασμένη χρήση και προφορά λέξεων. ετσι και η ελληνική αν δεν διδαχθεί σωστά κι αν δεν διορθώνονται τα λάθη. στο τέλος όλα θαναι ουδετέρου γένους μιας κι αυτό είναι το προσφιλές άρθρο των ξένων που τη μαθαίνουν. η κατάληξη θάναι μια βαβυλωνία.
    Να κάνω όμως και μια υπογράμμιση. αναφέρομαι σε ανθρώπους απο άλλες χώρες που ξενιτεύονται έννομα και δουλεύουν επί ισοις όροις και συνεισφέρουν επι ισοις όροις πληρώνοντας τους φόρους τους και την ασφάλισή τους. Γιατι το να ζεις σε μια χώρα ξένη δεν σημαίνει να καρπώνεσαι μόνο τα οφέλη και τα βοηθήματά της αλλά να είσαι και συνεπ'ης στις υποχρεώσις σου απέναντί της.
    όπως καταλαβαίνετε δεν μιλάω για λαθρομετανάστες (κι ο όρος είναι ορθός μιας κι επιλέγουν να εισέλθουν λαθραία σε μια χώρα) μιλάω γι αυτούς που πρέπει να ονομάζονται οικονομικοί μετανάστες που σαν κύριοι με το νόμιμο διαβατήριό τους αναζητούν την τύχη τους σε μια άλλη χώρα.
    το συρφετό που έχει μαζέψει η έλλάδα μπορεί κάλιστα να τον επιστρέψει στη χώρα προέλευσής του. γιατί λιγότερο θα κοστίσει η ναύλωση ενός αεροσκάφους απο την χρηματοδότηση των χαραμοφάιδων που αδιαφορούν για τους νόμους και τον πολιτισμό της χώρας που τους φιλοξενεί. και πριν προλάβετε να μου μιλήσετε για δικτατορικά κι αιμοσταγή καθεστώτα σας υπενθυμίζω πως υπάρχει και η κατηγορία του πολιτικού πρόσφυγα που φυσικά του δίδεται διαβατήριο αλλά του απαγορεύεται να επισκεφθεί και να μεταβιβάζει εμβάσματα στη χώρα προέλευσής του. τώρα αν δεν θέλετε να καταλάβετε τη διαφορά κατηγοριών μεταναστών, εθελοτυφλείτε και το κάνετε για συγκεκριμένες πολιτικές ατζέντες.
    είστε χειρότεροι απο το συρφετό που υπερασπίζεστε.
    kp

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive