Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ κ. ΣΑΝΙΔΑ Απλά.... ΒΛΑΚΕΣ!!


Του έδωσε τίτλους και παράσημα ο Πατριάρχης του κ.Σανιδά αλλά κανένας από αυτούς τους τίτλους δεν του δίνει το δικαίωμα να μας θεωρεί τους Έλληνες πολίτες αγρίους ιθαγενείς της Αφρικανικής ζούγκλας που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στο Ελληνικό Κράτος.
Τέτοιους ιθαγενείς μας θεωρεί ο κ.Σανιδάς όταν μας μας μίλησε για ...''παραπλανηθέντας'' υπουργούς !!
Τέτοιους ιθαγενείς μας θεωρεί όταν μιλάει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις εναντίον υπουργών και θέλει αυτός, ενεργών σαν υπουργός Δικαιοσύνης, να μας πείσει ότι το Ολυμπιακό ακίνητο το έδωσαν στον Εφραίμ χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι και ότι οι Υπουργάρες της Νέας Δημοπρασίας το έπαιζαν Πόντιοι Πιλάτοι .
Όχι κύριε Σανιδά μπορείς να κρεμάσεις τα παράσημα που σου έδωσε ο Βαρθολομαίος όπου κάνεις κέφι , εμείς δεν τρώμε παραμύθια και το Ολυμπιακό ακίνητο το έδωσαν οι Υπουργάρες του Καραμανλή εν γνώσει του χοντρού ακαταλληλότερου,ο οποίος το αντάλαξε με τα νερά της Λίμνης και με ένα φυλαχτό που τον φυλάει από το κακό το μάτι της Ντόρας .
Northwest Greece
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη παρασκευη 24/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive