Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Ο Σικατεσκ μίλησε αφού πήρε ΠΡΩΤΑ ασυλία. Εμείς εδω, σιγά μη φτάσουμε στα... μεγάλα ψάρια, με τη ... μαριδούλα θα μείνουμε!


Σκεφτόμουν ότι εάν οι κατηγορούμενοι της SIEMENS ανοίξουν το στόμα τους και αρχίσουν να λένε ότι:
“τα λεφτά τα πήρε ο δείνα υπουργός και ο τάδε και το τάδε στέλεχος του δείνα κόμματος…”
Αν αρχίσουν δηλαδή να λένε ονόματα…
Θα αυξάνουν την ποινή τους καθώς για κάθε όνομα που θα λένε θα στοιχειοθετείται το αδίκημα της δωροδοκίας.
Δωροδοκία γι αυτόν που τα έδωσε και έρευνα για δωροληψία για αυτόν που τα πήρε.
Αντίθετα εάν κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, θα φανεί ότι πήραν τα λεφτά για την πάρτη τους οπότε το σύστημα του «λαμογιοτισμού» θα είναι ασφαλές!
Και ύστερα θυμήθηκα ότι η διερεύνηση έφτασε τόσο βαθιά και ακούστηκαν ονόματα γιατί κάποιοι συνεργαστήκαν με την Γερμανική δικαιοσύνη για να μιλήσουν.
Κι έλεγα μήπως …!
Θέλουμε πράγματι να φτάσουμε στα μεγάλα ψάρια;
Δημοσιεύθηκε από Γιάννη Παπαϊωάννου

1 σχόλιο:

  1. Δεν κατάλαβα καλά ,
    αν για προεκλογικούς λόγους ένας τύπος τα ''πιάσει'' για να κάψει έναν πολιτικό και πει ότι του ''τάχωνε'' δεν πρέπει να παρουσιάσει αποδείξεις ;;

    Πολύ εύκολα φίνουμε βάση στα όσα λέει ο ''κωλλητός'' του Μητσοτακέηκου που πριν κάποια χρόνια τον ανέβαζαν με ελικόπτερο σαν VIP προσκεκλημένο στους γάμους των τέκνων της ΔρακουμελοΚόρης στην Ευρυτανία .
    Δίνουμε βάση μεγάλη σε ρουφιανιές και φήμες και ξεχάσαμε - σκεπάσαμε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ σκάνδαλο της τελευτάις εικοσαετίας.
    Ξεχάσαμε-σκεπάσαμε το σκάνδαλο του Βαλτοπεδίου .'Εγραψα αποδεειγμένο γιατί δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ Θεομπαίχτης και υποκριτής με ''φυλαχτό'' ακαταλληλότερος να μου πεί ότι δεν παρέδωσαν στον ''Άγιο'' Εφραίμ το Ολυμπιακό ακίνητο συν εκατοντάδες άλλα οικόπεδα φιλέτα ανταλλαχθέντα με τα ''νερά'' της αμφισβητούμενης Λίμνης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive