Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Ο ΒΑΪΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με τη πλήρη εγκατάλειψη αρχαιολογικών ευρημάτων στον Πειραιά, και έχει ως ακολούθως:

ΘΕΜΑ: «Σε πλήρη εγκατάλειψη αρχαιολογικά ευρήματα στον Πειραιά»

Σε απάντηση του, συνεχεία της υπ’ αριθμ 11319/11-12-2008 ερώτησης μου, το Υπουργείο Πολιτισμού αναφέρει ότι έχει προβεί σε καθαρισμό του χώρου της Μακράς Στοάς στις οδούς Ποσειδώνος και Γούναρη 1 στον Πειραιά και αναμένει την ενεργοποίηση της Διεύθυνσης του Τζανείου Νοσοκομείου, ιδιοκτησία της οποίας αποτελεί η εν λόγω έκταση. Τέσσερις μήνες μετά παραμένει στάσιμη και η καταστροφή των αρχαίων ευρημάτων επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο.

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Δεδομένου ότι η ανωτέρω έκταση είναι ιδιοκτησίας του Τζανείου Νοσοκομείου, σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την οριστική αποκατάσταση της αρχαίας μας κληρονομιάς και την επίλυση του προβλήματος;

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη Μ.Πέμπτη 16/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive