Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Τα μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των 13 βουλευτών (7 της ΝΔ 3 του ΠΑΣΟΚ 1 του ΚΚΕ 1 του ΣΥΡΙΖΑ και 1 του ΛΑ.Ο.Σ.) που θα συμμετάσχουν στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην υπόθεση Παυλίδη. Βάσει των έγγραφων υποδείξεων των κοινοβουλευτικών ομάδων και μετά από σχετική απόφαση του προέδρου της Βουλής Δ. Σιούφα, η επιτροπή συγκροτείται ως ακολούθως:

Από τη ΝΔ οι κ.κ. Γρ. Αποστολάκος, Θ. Θαλασσινός, Α. Κουτσούμπας, Π. Μπουζάλη, Αν. Νεράντζης, Κ. Τζαβάρας και Μ. Τζίμας, από το ΠΑΣΟΚ οι κ.κ. Μ. Μπόλαρης, Γ,. Πεταλωτής και Π. Ρήγας, από το ΚΚΕ η κα Βέρα Νικολαΐδου, από το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ν. Τσούκαλης και από το ΛΑΟΣ ο κ. Αθ. Πλεύρης.

Ερωτηθείς για το θέμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, σημείωσε πως αυτό που προέχει είναι η διερεύνηση πλήρως και σε βάθος της υπόθεσης. «Η διερεύνηση αυτή -τόνισε- όπως κάθε υπόθεσης, πρέπει να γίνει σε βάθος για να μη μένει καμία σκιά για την τιμή και την υπόληψη του ελληνικού πολιτικού κόσμου. Αυτό είναι το σημαντικό».

Ο κ. Αντώναρος αρνήθηκε να σχολιάσει τη χθεσινοβραδυνή τοποθέτηση του κ. Παυλίδη από το βήμα της Βουλής, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση εάν θα κινηθεί η κυβέρνηση ώστε να επιβληθούν κυρώσεις εναντίον του ανακριτή της υποθέσεως. www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive