Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΒΑΪΤΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με τα έργα στο σχολικό συγκρότημα Τ.Ε.Ε. Αγίου Κηρύκου Ζακύνθου, και έχει ως ακολούθως:

ΘΕΜΑ: «Καθυστερούν τα έργα στο σχολικό συγκρότημα Τ.Ε.Ε. Αγίου Κηρύκου Ζακύνθου»
Με την υπ’ αριθμ. 42/2009 απόφαση του, ο Δήμος Αρκαδίων εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση εκτέλεσης των απαραίτητων επισκευών στο σχολικό συγκρότημα Τ.Ε.Ε. Αγίου Κηρύκου Ζακύνθου.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1. Πότε προβλέπεται να τελειώσουν οι επισκευές στο ανωτέρω σχολικό συγκρότημα και για ποιο λόγο έχει σημειωθεί τέτοια καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή τους;

***************************************************
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων σχετικά με τις σημαντικές απώλειες νερού στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, και έχει ως ακολούθως:

ΘΕΜΑ: «Σημαντικές οι απώλειες νερού στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ»
Τη στιγμή που, ως γνωστόν, η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας και μη σωστής διαχείρισης των υδάτινων πόρων της, η ΕΥΔΑΠ παρουσιάζει τεράστιες απώλειες στο δίκτυο ύδρευσης, σε ποσοστό 10% της ετήσιας παραγωγής νερού. Κύρια αιτία φέρεται να είναι οι καταστροφές στο δίκτυο κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
Πως προτίθεται να αντιμετωπίσει το εν λόγω πρόβλημα;

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τεταρτη 8/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive