Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Επίκαιρα. .... 21η Απριλίου. Η ..άλλη άποψη

Δεν θα μπορούσε να έχει λεχθή καλλίτερα...

Γράφει ο:"ΙΑΣΩΝ"
«Oυδείς είναι εις θέσιν να ανατρέψη ενα υγιές καθεστώς. Δύναται τις να είπη ότι η Δημοκρατία εδολοφονήθη εν Ελλάδι υπο ελεύθερον καθεστώς και οτι οι συνταγματάρχαι δεν έκαμαν άλλο παρά να της δώσουν την χαριστική βολή... Ενα άλλος κίνδυνος καραδοκούσε . Η πολιτική και ηθική αναρχία... Γνωρίζω επίσης οτι η χώρα συγκλονιζομένη απο άγρια πολιτικά πάθη ωδηγείτο προς αδελφοκτόνο σπαραγμό. Υπήρξε κίνδυνος να καταλήξωμεν εις τον κομμουνισμόν. Και ο κίνδυνος αυτός δεν ειναι θεωρητικός, εάν ληφθή υπ όψιν οτι η Ελλάς υπήρξε δύο φορές το Βιετνάμ της Ευρώπης..»
Αυτά εδήλωνε ο Κ. Καραμανλής, (ο πρώτος ) σε συνέντευξι του προς την εφημερίδα “Le Monde” την 29/11/1967 , η οποία αναδημοσιεύθη στην Ελλάδα στις 5/12/1967.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Επικαιρα..21η Απριλιου .Η αλλη αποψι
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Επειδή "κάποιοι" θα αρχίσουν τα "γνωστά" τους σας, λέμε ότι τα ενυπόγραφα άρθρα, εκφράζουν τους συγγραφείς τους και είναι ... αιτία προβληματισμού και διαλόγου, για όποιον αντέχει στο διάλογο και έχει ανοιχτά τ` αυτιά του και τα μάτια του και δεν είναι ... κολλημένος!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 10/4/09

3 σχόλια:

  1. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ Ε.Ε. ΚΑΙ ΧΡΕΗ. ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ ήσουνα που μιλούσες για δημοκρατία? Αν εννοούσες τη δικτατορία πάω πάσο..


    Haldir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞαναδιαβAσε το STALIN.
    Ισως καταλαβης.
    Δεν κατελυσαν Δημοκρατια.Δυστυχως Ειχε αυτο καταλυθη απο τους απατεωνες και απο το σοι σας..
    *********************************
    Ομως δεν συντροφε δεν μπορει να διαφημιζετε να θριαμβολογειτε να θαυμαζετε να υπηρετειτε δουλικα καθεστωτα οπως του Σταλιν του ΜΑο του Φιντελ, να εισθε χρηματοδοτουμενοι απο την Γκα Γκε ΜπεΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μεχρι το 1991 την πττωσι της, και να παριστανετε τους Δημοκτρατες της κακια ωρας. Οταν δε καποιος τολμα να αναλυση τα αιτια τηε καταπτωσεως της Δημοκρατιας και να αποκαλυπτη ιι συνεβη τοτε, και για τα λαθη μας ως λαος τα οποια επαναλανβανουμε με την ανεξαντλητη συνδρομη σας, , να σας πιανη κρυος ιδρωτας και ,δημοκρατκος λοξυγκας απο σεβασμο της Δημοκρατιας.

    Ξαναδιαβασε το ΜΑΟ.
    Ξαναδιαβσε το Φιντελ
    Ξαναδιαβσε το
    ισως καταλαβης.
    Ειναι η αλλη αποψι.
    Αυτη που εσεις απαγορευετε να υπαρχη.

    Τιμαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive