Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Πάρτε ΚΑΙ 2 μεταμεσονύχτιες ... οβίδες Παπαγιάννη. Βρωμιάρη λέει το Μάκη Ο Νικολάκης! ΑΥΤΗ είναι ΦΙΛΙΑ !! οχι παίζουμε!!

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΜΑΚΗ :
"ΓΙΑΝΝΗ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ"!

Ποτέ δεν ήταν φίλοι. Λυκοφιλία είχαν πάντα. Ο ένας εξύβριζε τον άλλον. Πριν από αρκετούς μήνες, την Πρωτοχρονιά του 2009, ο Γιάννης Παπαγιάννης έστειλε μήνυμα στον βουτυρομπεμπέ για να του επισημάνει ότι συγγενικό του πρόσωπο είχε δει τον πατέρα του Ε. Βενιζέλου να εισέρχεται στο δωμάτιο του Ηλέκτρα Παλάς της Θεσσαλονίκης, στο οποίο διέμενε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την οικογένειά του. Ο άνθρωπος που τον είχε δεν το είπε αμέσως στο δημοσιογράφο. Την επομένη το έγραψε το pressmme. Αμέσως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προσπάθησε να το διαψεύσει. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης έστειλε μήνυμα στον βουτυρομπεμπέ που του επεσήμαινε το γεγονός και τον προειδοποιούσε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Η απάντηση του βουτυρομπεμπέ ήταν άμεση με sms που του έστειλε αμέσως : "Γιάννη θα μας αρχίσει τα ίδια προβλήματα. Είναι βρωμιάρης! Τον ξέρεις και θα σου δημιουργήσει πρόβλημα πάλι".
Μιλάμε για... πραγματική φιλία...

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...
Βουτυρομπεμπέ, επειδή διαβάσαμε στο http://www.nonews-news.blogspot/ ότι θα μας γαμ...εις , μήπως μπορείς να μας πείς γιατί ζητούσες από τον Γιάννη Παπαγιάννη να μην ακουμπάει τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο; "Πρέπει να τον βοηθήσουμε. Στήριξε το μπάσκετ του Ολυμπιακού και λέγε για τις μεταγραφές της ομάδας. Μας βοηθάει και χτυπάει την Γιάννα Αγγελοπούλου".
Σ.Σ. Μην πηδάς πολύ ρε Νικολάκη! Κατούρα και λίγο...
pressmme
αναρτηθηκε -ΜΕΤ`ΑΓΑΛΛΙΑΣΕΩΣ- απο αργυρη σιδερη τεταρτη 1/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive