Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΓΙΑ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ, 2 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΓΛΑΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ !!

Του κατάσχεσαν τις γλάστρες για ανύπαρκτο χρέος!!!
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι αληθινό.
Ένας άνθρωπος από τα Καμίνια Ηρακλείου είναι ο παθών αυτής της κωμικοτραγικής κατάστασης.Η ιστορία έχει ως εξής:
Ο κ.Μπάμπης έλειπε στο χωριό του όταν γείτονες των ειδοποίησαν ότι έχει θυροκολληθεί στο σπίτι του ειδοποιητήριο κατάσχεσης.
Αμέσως ο άνθρωπος γύρισε στο Ηράκλειο για να δει τι συμβαίνει αφού ήξερε ότι δεν έχει χρέη προς το δημόσιο.Μόλις έφτασε σπίτι του έκπληκτος διάβασε ότι του κατάσχεσαν 8 γλάστρες που διακοσμούσαν την αυλή του η αξία των οποίων εκτιμάτε 60 ευρώ! για ένα παλαιότερο χρέος το οποίο είχε ξεπληρώσει μέχρι τελευταίας δεκάρα!
Ο κ.Μπάμπης αφού συμβουλεύτηκε τον δικηγόρο του αποφάσισε να κάνει αγωγή κατά του Ελληνικού δημοσίου για προσβολή προσωπικότητας.
Δεν είναι όμως το μοναδικό συμβάν αυτό.
Πριν μερικές βδομάδες Ηρακλειώτισσα έπεσε από τα σύννεφα όταν την ειδοποίησαν ότι κατάσχουν το σπίτι της.
Ένας γείτονας που του κοινοποιήθηκε το κατασχετήριο επειδή έλειπε η ιδιοκτήτρια! την ειδοποίησε για το τι γίνεται.
Τελικά η κατάσχεση ήταν λάθος αφού η γυναίκα είχε οφειλή σε τράπεζα αλλά την είχε αποπληρώσει.
Αυτό όμως που εξοργίζει είναι ότι όπως κατάγγειλε αφού της είπαν συγνώμη την ζήτησαν να καταβάλει το ποσό των 400 ευρώ για τα έξοδα του κλητήρα!!!
Το ρεπορτάζ είναι από την εφημερίδα Πατρίς
Αναρτήθηκε από Σόφος

3 σχόλια:

  1. Α ρε Παπαγιάννη, μια κλίκα ολάκερη πουτάνα έχεις κάνει. Ήξερα καλά πως θα εξελιχθείς σε τρομοκράτη ΑΑ ποιότητος. Μπράβο αγόρι μου. Keep bombing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο για τα "δελτία κρατικής καταστολής", δείξε λίγη κατανόηση ρε παιδακι μου. Θες να τους μπαρουτιάσουν πάλι? Υπάρχουν και γιαλαντζί τρομοκράτες ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επαναστατικός αγώνας. Απορώ πόσο λείψανο είναι αυτός που σκαρφίστηκε τον τίτλο. Λίγο άγριο, λίγο κουμουνιστικό και πολύ μα πολύ παρωχημένο. Δεν ταιριάζει με την νοοτροπία των πιτσιρικάδων. Καλά λέω οτι κάποιοι είναι πολύ last century τυπάκια. Έχω άλλη πρόταση. Τhe sheep catchers. Πολύ πιο μοντερνο δεν ακούγεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive