Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

To < Tαβάνι στο κεφάλι μας >!!

Κράτα με να σε κρατώ μην τυχόν και γκρεμοτσακιστώ! Tραγουδάνε οι υπεύθυνοι για το Χρημ. Αθηνών που εν μέσω ιδιαιτέρως αρνητικού κλίματος στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές ,
κρατήθηκε πάνω από το κρίσιμο επίπεδο των 1.500 μονάδων -έστω και οριακά- με απώλειες 1,62%, έκλεισε στις 1.510μοναδες! Το κλίμα στην ελληνική αγορά επιδεινώνεται και από την έλλειψη σιγουριάς που δείχνει η κυβέρνηση σε ότι αφορά την διαχείριση και την αποτελεσματικότητα των ληφθέντων μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης, λένε οι αναλυτές. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 137,6 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 21,7 εκατ. ευρώ αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές. Το πρόβλημα τείνει να γίνει δυσβάσταχτο για την Κυβέρνηση του Κ.Κ γιατί κακά τα ψέμματα και ας αφήσουμε τα μπαλαμούτια περί των δυσκολιών των ξένων αφού πάνω απτα κεφάλια μας βρίσκεται το δικό μας νταβάνι! Αυτό το ξέρει η Κυβέρνηση και είναι σίγουρο ότι τραβά μεγάλο ζόρι! Αλλα δεν φτάνει μόνο αυτό ....κυριε Κ.Κ μου !! Πρέπει να πιστέψετε στην συναίνεση που ζητάτε και να πείσετε μαζεύοντας πρωτ΄απόλα τον τύπο <επι του τύπου> γιατί δεν θα την βγάλουμε οικογενειακώς και γενικά καθαρή! Ακούτε?
o diaporon-bl
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη 3/3/09

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive