Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

TA ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ!!

Απο αρχής λειτουργίας αυτού του ιστολογίου, εδω και ενα χρόνο, καταγγέλουμε σαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ όλους συμμετέχουν στην ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ λέσχη BILDERBERG.
Δώσαμε ονόματα και πράξεις, γεγονότα και εικασίες, κάποιοι μας λοιδώρησαν γιατί δεν γνώριζαν, άλλοι μας αγνόησαν γιατί μας θεωρούσαν αδύναμους, σήμερα που στο ALTER, ο Κ.Χαρδαβέλας, αναφέρει με στοιχεία και αποδείξεις ΟΛΑ αυτά, τι έχουν να πούν;
Μην ξεχνάμε ότι ΟΛΟΙ αυτοί οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ και ΕΓΧΩΡΙΟΙ προδότες θα συνεδριάσουν στην Ελλάδα στις 14-16 ΜΑΪΟΥ 2009.
ΕΔΩ στην Πατρίδα μας, θα εξυφάνουν τα σχέδια της υλοποίησης για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, της οποίας τα πρώτα σημάδια ζούμε ΣΗΜΕΡΑ, με την υποτιθέμενη παγκόσμια κρίση, που δεν είναι παρά ενα μέρος του συνολικότερου σχεδίου της Παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης. Στόχος είναι η εξαθλίωση των λαών και η χειραγώγησή τους. Ίσως σας φαινονται ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όλα αυτά , ίσως κάποιοι πούν ότι κινδυνολογούμε, φυσικό είναι, όταν ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙΣ τα σχέδια των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ και ΕΓΧΩΡΙΩΝ προδοτων, να υπάρχουν ΚΑΙ αντιδράσεις, ή να κινδυνεύεις. Όταν όμως αγαπάς την Πατρίδα και τους συμπολίτες σου και το μόνο που φοβάσαι μη χάσεις είναι το.. σαρκίο σου, τότε... ρισκάρεις, μήπως κάποιοι γλυτώσουν και αύριο σ` ευγνωμονούν, ίσως πάλι είναι η παρακαταθήκη για τα παιδιά μας και η αίτηση συγγνώμης για όσα τους φορτώσαμε. Δείτε στίς φωτό, τα ονόματα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ Ελλήνων, όπως τα παρουσίασε σήμερα στο ALTER Κώστας Χαρδαβέλλας.
Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2009
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ>>
BILDERBERG ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!
Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2009
ΚΑΙ ΕΔΩ>
Τί είχε πεί η κυρία ;Aννα Διαμαντοπούλου-Bilderberg;
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο - κυριακή 21/3/09

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ (ΛΙΑΚΟ) ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΚΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ. Κ. ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ. Ο ΛΙΑΚΟ ΜΕΛΕΤΑ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive