Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

KKE:Αναπόσπαστο τμήμα της εργατικής τάξης οι μετανάστες

Συντρόφια, για πηγαίνετε μια βόλτα και μέχρι τον... Αγιο Παντελεήμονα. Οι κάτοικοι εκεί έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις ΙΔΙΕΣ αποψεις με σας. Άντε λοιπόν. Κοντά είναι.
******************************************
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος, για τη σημερινή Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού και της ΞενοφοβίαςΣε ανακοίνωση για τη σημερινή Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει: «Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας, το ΚΚΕ δηλώνει την αμέριστη υποστήριξη και αλληλεγγύη του στους μετανάστες. Τους θεωρεί και τους αντιμετωπίζει ως αναπόσπαστο τμήμα της εργατικής τάξης και υπόσχεται ότι θα δυναμώσει τη πάλη του για τα δικαιώματά τους. Καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του να σταθούν δίπλα τους, να πρωτοστατήσουν στους αγώνες για τα δικαιώματα των προσφύγων, των μεταναστών και των Ρομ, ενάντια στις ταξικές και φυλετικές διακρίσεις.Το ΚΚΕ καταγγέλλει την υποκρισία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των οποίων οι κυβερνήσεις διαχρονικά στηρίζουν τις συμφωνίες και τα μέτρα της ΕΕ που διαμορφώνουν κατασταλτικούς μηχανισμούς δίωξης των μεταναστών.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ:GREECE PRESS
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 21/3/09

1 σχόλιο:

  1. 10:39 am
    Αυτή τη στιγμή ομάδα περίπου δεκαπέντε Αλβανών έχει συγκεντρωθεί στην είσοδο πολυκατοικίας της οδού Πιπίνου στον Άγ. Παντελεήμoνα όπου βρίζουν και απειλούν νεαρή Ελληνίδα κάτοικο, η οποία συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά της κατάληψης της πλατείας από λαθρομετανάστες, κυρίως Αφγανούς. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και υποτίθεται ότι θα στείλει περιπολικό, αλλά ακόμα δεν έφτασε ούτε φαίνεται ότι θα φτάσει ποτέ. Σημειωτέων ότι αστυνομικό τμήμα υπάρχει σε απόσταση 150-200 μέτρων απ’ τον τόπο των επεισοδίων. Μόνο η δημοτική αστυνομία ήλθε αμέσως όταν ειδοποιήθηκε.

    Για ότι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.

    11:49 am
    Η πολιορκία τελικά λύθηκε. Αιτία για τα επεισόδια ήταν η διαμαρτυρία της νεαρής Ελληνίδας στο Δήμο και στην αστυνομία για την μετατροπή της άλλοτε φιλικής στους κατοίκους πλατείας σε τριπλό ουρητήριο αργόσχολων αλλοδαπών. Στην πλευρά προς την Πιπίνου ουρητήριο Αλβανών, στο κέντρο Αφγανών και στην πλευρά Αγορακρίτου ουρητήριο Πολωνών! Το αίτημα της κατοίκου και των περιοίκων προς το Δήμο είναι να τοποθετήσει, αν μη τι άλλο, τουλάχιστον χημικές τουαλέτες στην πλατεία. Όταν ο Νικηταράς ο δεντροφάγος στέλνει στην οδό Βερανζέρου τις καθαρίστριες του Δήμου (που τις πληρώνουν οι δημότες) να καθαρίζουν πολυκατοικία στην οποία κοιμούνται …με βάρδιες, περίπου 600 Σομαλοί, κάτι οφείλει να κάνει και για την περιοχή Αγ. Παντελεήμoνα, όπου η υποβάθμιση της ζωής των Ελλήνων δεν έχει πιάσει πάτο αλλά απόπατο.
    http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=1124

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive