Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

KAΡΑΜΑΝΛΗΣ:"ΑΝ ΧΑΣΩ ΦΕΥΓΩ...."! ΓΙΑΤΙ... ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ;

Βαρυσήμαντες δηλώσεις του πρωθυπουργού προς στενούς του συνεργάτες δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα Realnews, εν μέσω JEEP και CD που προσφέρει δωρεάν!
"Δώδεκα χρόνια πρόεδρος της ΝΔ κουράστηκα, θα δώσω τη μάχη ως τις εκλογές κι ΑΝ ΧΑΣΩ ΦΕΥΓΩ"!

Γράφει ο:"ZEIDORON"

Κατά μάνα κατά κύρη,που λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας.Βέβαια ο Θείος έφευγε πριν χάσει. Μόλις έβλεπε τα σκούρα αναχωρούσε,πρώτα για Παρίσι και μετά για την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Τι να κάνουμε αφού πάει σόι το βασίλειο.Ευτυχώς που διώξαμε το Βασιλιά γιατί βασίλευε"κληρονομικώ δικαιώματι"! Κουράστηκε λέει το παλικάρι,λές και σηκώνεται από τα χαράματα να πάειστην οικοδομή η στα χωράφια να σκάψει. Πως έλεγε ένας πρώην υπουργός της ίδιας κυβέρνησης ότι κάνει αγγαρεία;
Ε!κάτι τέτοιο έχει πάθει κι οπρωθυπουργός μας. Σίγουρα σας έχουν κουράσει ψυχολογικά τα καμώματα των συνεργατών σας αλλά,δυστυχώς προσωπικές σας επιλογές ήταν (η σας τους επέβαλαν υψηλά ιστάμενοι;). Κύριε πρωθυπουργέ έχετε μπροστά σας ακόμα δυόμισι χρόνια για τις εθνικές εκλογές, έχετε του κόσμου τα προβλήματα να επιλύσετε και σειςσκέφτεστε φωναχτά τι θα κάνετε αν χάσετε; Αυτό είναι το θέμα; Εκτός κι αν έχετε κατά νου να συντομεύσετε το χρόνο διεξαγωγής των και θέλετε να συσπειρώσετε το κόμμα. Μη στενοχωριέστε όμως, χάσετε σεις τις εκλογές και θα σας ξεπετάξουν χωρίς να το καταλάβετε!
Οπως καταλαβαίνετε αγαπητοί φίλοι αυτός ο τόπος βαδίζει σαν ακυβέρνητο καράβι.Καθένας αρχής γενομένης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό νοιάζεται για το προσωπικό του μέλλον και μόνο.Δεν πάει να βουλιάξει το σύμπαν.
Αυτοί και οι οικογένειές τους να περνάνε καλά. Τρανταχτό παράδειγμα η οικογένεια Μητσοτάκη-Μπακογιάννη.
Ο γιός της κυρίας Ντόρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου ήταν μέχρι προχτές διορισμένος ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο εξωτερικών (παρά τη μαμά του). Ο κύριος Κωνσταντίνος Μπακογιάννης λοιπόν αφού προσέφερε τις πολύτιμες συμβουλές του στην κυρία υπουργό παραιτήθηκε με σκοπό να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στη μονοεδρική της Ευρυτανίας,οποτεδήποτε γίνουν οι εκλογές όπως γράφετε στις σημερινές εφημερίδες.
Βλέπετε η θέση,την οποία προφανώς αξιοκρατικά κατείχε, αποτελούσε κώλυμα για την υποψηφιότητα! Θυμηθείτε τι έπαθε η έρμη η κυρία Φώφη Γεννηματά που δεν είχε φροντίσει να παραιτηθεί από τη Νομαρχία.
Κύριε πρωθυπουργέ περνάει δηλαδή από το μυαλό σας και η περίπτωση:
ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ;
"ΖΕΙDOROΝ"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 22/3/09

1 σχόλιο:

  1. Να κερδίσει και να μείνει;

    Μα δε μας είπε ότι είναι ήδη κουρασμένος; Δηλαδή αν κερδίσει θα είναι ξεκούραστος;

    Φαίνεται ότι ο "σεμνός" και "ταπεινός" κ. Καραμανλής προσβαλλόταν από τα γκάλοπ που τον έφερναν ως "καταλληλότερο" για πρωθυπουργό και βάλθηκε να τα ανατρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive