Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΚΚΕ Αργολίδας: Οχετός Πάγκαλου. Eίπαμε ΕΔΩ δημοσιεύονται ΟΛΕΣ οι απόψεις.Και ρωτάμε:Την ΠΕΜΠΤΗ 2/4 θα απεργήσουν ΚΑΙ οι εργαζόμενοι της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ;

ΚΚΕ ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
(Άλλη μια ερώτηση. Πως συνυπάρχουν ΠΑΓΚΑΛΟΣ και ΚΑΝΕΛΛΗ και εργάζονται ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ στον ΙΔΙΟ Ρ/Σ της Κας Γιάννας Αγγελοπούλου; Μήπως μας δουλεύουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ;)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ Αργολίδας, μιλά για αντικομμουνιστικό παραλήλημα Πάγκαλου και οχετό από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατά του Κομμουνιστικού Κόμματος:

“Εργαζόμενοι της Αργολίδας! Νέοι και νέες! Πρόσφατα στο Ναύπλιο, υπό την σκέπη του Δήμου Ναυπλίου (ΝΔ), οργανώθηκαν τριήμερες εκδηλώσεις, για την μνήμη δήθεν του Γρηγόρη Φαράκου.
Ολοι μαζί, εκπρόσωποι του κράτους και των αρχών, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οπορτουνιστές του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, διάφορα ναυάγια του κινήματος, “πρώην” και μετανοήσαντες, “επιστήμονες-ιστορικοί” σχετιζόμενοι με *αμερικάνικα πανεπιστήμια, γνωστοί για τη συμμετοχή τους στην επιχείρηση αναθεώρησης της Ιστορίας, έκαναν ένα μικρό σύνδεσμο, που ουσιαστικό σκοπό και στόχο δεν είχε μόνο την Ιστορία του ΚΚΕ και τους κομμουνιστές χτυπώντας το παρελθόν, στην πραγματικότητα στοχεύουν στο μέλλον. Θέλουν να θωρακίσουν την εξουσία του κεφαλαίου και να εξουδετερώσουν μια γενικευμένη αμφισβήτηση του άδικου εκμεταλλευτικού συστήματος που υπηρετούν. Είπαν και συμπέραναν ό,τι συμφέρει αυτούς, την κοινωνική τάξη και το καθεστώς που τόσο καλά έχουν μάθει να υπηρετούν και να υπερασπίζονται. Γι’ αυτό άλλωστε και αυτή η **αντικομμουνιστική τους σύναξη φιλοξενήθηκε δεόντως απ’ τα αστικά και οπορτουνιστικά ΜΜΕ.
Όλοι μαζί οργάνωσαν, τριήμερες εκδηλώσεις, στη μνήμη του ***Γρηγόρη Φαράκου, ο οποίος αφού απέτυχε ως Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ να διαλύσει το Κόμμα το 1991, επιδόθηκε, μέσα από το ΣΥΝ, να ρίχνει δηλητήριο για την Ιστορία του ΚΚΕ, αποκτώντας έτσι τη συμπάθεια των εχθρών του ΚΚΕ.
Ας τους θυμίσουμε ότι: ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΝΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ, όπως πολύ απλά λέει και ο λαός μας.
Το “παρών” του σ’ αυτό το αντικομμουνιστικό παραλήρημα έδωσε και ο Θ. Πάγκαλος (ΠΑΣΟΚ), όπου και έβγαλε νέο οχετό ενάντια στο ΚΚΕ (για τις..**** “σφαγές” που θα έκανε το ΚΚΕ….. “αν έπαιρνε την εξουσία” μετά την κατοχή).
Αμέσως έσπευσε να του δώσει στήριξη ο ΛΑΟΣ, επιβεβαιώνοντας ότι ο Θ. Πάγκαλος και Γ. Καρατζαφέρης έχουν αναλάβει ο καθένας τον καταμερισμό του στο κοινό έργο. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και άλλα στελέχη, κάλυψαν ουσιαστικά τον Πάγκαλο.Ας βγάλουν συμπεράσματα όλοι -ειδικά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, οι αριστεροί, οι απόγονοι των αγωνιστών, όσοι πίστεψαν ότι μπορεί δήθεν το ΠΑΣΟΚ….ν’ αλλάξει. Ας θυμηθούν τους βασιλικούς επίτροπους στα στρατοδικεία, που με το γνωστό αντικομμουνιστικό κατηγορητήριο (για σφαγές που θα έκανε το ΚΚΕ αν έπαιρνε την εξουσία μετά την κατοχή), κράτος-κυβερνήσεις-Παλάτι-Αμερικάνοι, έστειλαν στην Μακρόνησο και στο εκτελεστικό απόσπασμα τους κομμουνιστές.Καλό θα είναι ο Θ. Πάγκαλος, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, αλλά και οι άλλοι εκπρόσωποι των αστικών και οπορτουνιστικών δυνάμεων, να μην προκαλούν με το θράσος τους, γιατί ο λαός μας και γνώση έχει και μνήμη. Η Ιστορία αυτού του τόπου είναι γνωστή και βοά για το βίο και την πολιτεία του αστικού στρατοπέδου (από τη μια) και το μεγαλείο της προσφοράς του ΚΚΕ στο λαό (από την άλλη). Ένα μόνο παράδειγμα: Ο ιερός βράχος της Ακροναυπλίας, το κάτεργο Ιτς Καλέ, όπου η πλουτοκρατία κρατούσε δέσμιους, βασάνιζε, εκτελούσε τα πιο επιφανή στελέχη του ΚΚΕ και του εργατικού λαϊκού κινήματος.Τέτοια είναι η δική μας Ιστορία. Ας μας πουν τη δική τους!
Εργαζόμενοι της Αργολίδας! Ο **αντικομμουνισμός προωθείται πλέον επίσημα απ’ τα όργανα της ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ενωσης (Ε.Ε.), την Προεδρία, την Επιτροπή, το Ευρωκοινοβούλιο.
Πριν λίγα χρόνια, το περιβόητο αντικομμουνιστικό τους μνημόσυνο αποκρούστηκε με την κινητοποίηση του ΚΚΕ και του λαού, με τη συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων. Τώρα εξελίσσεται μια νέα, πιο επικίνδυνη προσπάθειά τους να κάνουν το άσπρο-μαύρο, να ταυτίσουν το κομμουνισμό με το ναζισμό και το Στάλιν με το Χίτλερ, να εξισώσουν θύματα και θύτες.
Στην Κεντρική Ευρώπη και τη Βαλτική διώκουν τους κομμουνιστές και τους αντιφασίστες, ενώ τιμούν τους φασίστες και τους συνεργάτες τους. Ζητούν από τα ΚΚ να δηλώσουν μετάνοια.Αυτή η επίθεση δεν έχει στόχο μόνο τους κομμουνιστές, αλλά και την εργατική τάξη, τη νεολαία, όλους όσοι παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Οι ιμπεριαλιστές θέλουν να φορτώσουν τα βάρη της κρίση τους στους λαούς, να εξουδετερώσουν κάθε κίνδυνο για την άδικη εξουσία τους, να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εκμετάλλευση.Η πείρα λέει ότι ο αντικομμουνισμός είναι προάγγελος νέων δεινών για το λαό. Χτυπούν το ΚΚΕ γιατί προετοιμάζουν εφιαλτικές μέρες για τους μεροκαματιάρηδες, τους μικροεπαγγελματίες και του φτωχομεσαίους αγρότες, τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους. Πρέπει, λοιπόν, να βρουν απέναντί τους σύσσωμο όλο αυτόν τον κόσμο, ακόμα και εκείνους που δεν ταυτίζονται απόλυτα με το ΚΚΕ.Το ΚΚΕ, δεν έκανε και δεν θα κάνει δήλωση μετανοίας στους ιμπεριαλιστές και την πλουτοκρατία. Εξοπλισμένο με τις αποφάσεις του 18ου συνεδρίου του, πέφτει τώρα πιο ορμητικά στην προσπάθεια της ανασύνταξης του κινήματος και της λαϊκής αντεπίθεσης. Η μελέτη της αληθινής Ιστορίας του, εξοπλίζει ακόμα περισσότερο το λαό και τη νέα γενιά ολοκληρώνει τη σύγχρονη στρατηγική και φυσιογνωμία του Κόμματος.Είναι ανάγκη ο αντικομμουνισμός να συναντήσει την αποφασιστική καταδίκη και αντίσταση του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Να βγουν ηττημένοι από τις ευρωεκλογές του 2009, τα κόμματα της πλουτοκρατίας, οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν την Ε.Ε., να ενισχυθεί αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Αποδυνάμωσε αποφασιστικά την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ καθώς και τον καιροσκοπισμό του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και τον λαϊκισμό του ΛΑΟΣ.
Εμπρός για ισχυρό ΚΚΕ που θα ηγηθεί στους νέους ταξικούς αγώνες.
Όλοι στη συγκέντρωση στην Πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο την Δευτέρα 5 Απριλίου 2009 στις 7,30 μ.μ. Θα μιλήσει το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Τζαβάρας”.
Αναρτήθηκε από Argolidablog

***************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Είπαμε ΕΔΩ αναρτούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αλλά απαντάμε κι όλας, κάνουμε και διάλογο, άγνωστη διαδικασία για τον Περισσό ε; Ας είναι. Και μερικές παρατηρήσεις:
*ΜΗ μιλάτε για αμερικάνικα πανεπιστήμια γιατί εκθέτετε τη Γραμματέα σας αφού ΕΚΕΙ σπουδάζει η κορούλα της.
**ΤΙ θα πεί "αντικομμουνισμός"; ΕΣΕΙΣ δικαιούστε να είσαστε ΟΛΑ τα ΑΝΤΙ του κόσμου, εμείς ΓΙΑΤΙ δεν δικαιούμαστε να είμαστε αντικομμουνιστές;
***Τώρα βγάλαμε ΠΡΟΔΟΤΗ και το ΦΑΡΑΚΟ; Όπως το Βελουχιώτη, το Πλουμπίδη, το Δαμασκόπουλο και τόόόσους άλλους;
Καλά σε κάποια ολομέλεια μετά απο 50-100 χρόνια θα τον αποκαταστήσετε κι αυτόν , όπως και τους άλλους.
****Για τις σφαγές του ΚΚΕ μη μιλάτε ,έτσι; Η Γραμματέας σας το είπε στο πρόσφατο συνέδριό σας, ότι η άσκηση βίας, είναι στο πρόγραμμα του ΚΚΕ. Αυτά τα ολίγα και κλείνω με το ερώτημα: ΤΗΝ Πέμπτη 2/4 στην πανελλαδική απεργία θα απεργήσουν και οι εργαζόμενοι της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ;
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η Διαχείριση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive