Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Το blogg :enimerwsi-gr Ξεκαθαρίζει:H θέση μας για τη φράση του κ. Αποστόλη Βουλγαράκη

Ο λόγος της δημοσίευσης της φράσης του κ. Βουλγαράκη δεν ήταν ούτε για λόγους δημοσιότητας αλλά ούτε για λόγους εντυπωσιασμού.
Αυτό που μας έκανε εντύπωση αλλά μας στενοχώρησε κιόλας είναι ο τρόπος που εκφράζεται γιός βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου σε έναν χώρο όπως είναι αυτός του facebook.
Θα δεχτούμε ότι οι συνομιλίες του παιδιού είναι ιδιωτικές, όμως θα ήταν αμέλεια του να μην γνωρίζει το γεγονός ότι όσα δημοσιεύει είναι πάρα πολύ εύκολο να γίνουν γνωστά.
Αυτό μας έκανε άσχημη εντύπωση και αυτό παρουσιάσαμε.
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι στείλαμε μήνυμα στον κ. Αποστόλη Βουλγαράκη και θα περιμένουμε την απάντηση του για να τη δημοσιεύσουμε.
Εμείς σας enimerwsi-gr δεν έχουμε και δεν θα έχουμε ποτέ τίποτα προσωπικό με κανέναν.
Όμως ότι βλέπουμε και δεν το θεωρούμε σωστό θα το δημοσιεύουμε!http://enimerwsi-gr.blogspot.com
**********************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Δεν κατάλαβα φίλοι του enimerwsi-gr. Πολύ καλά κάνατε και αναρτήσατε το θέμα. Ο κ. Απόστολος Βουλγαράκης δεν είναι κάνα παιδάκι (βλ.σχετ.φωτο)>>>
που παίζει με τους φίλους και τις γκομενίτσες, κοτσάμ άντρακλας είναι -νάναι καλά- και σπουδασμένος και μορφωμένος και πολιτικοποιημένος και κυρίως γόνος ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ οικογένειας. Αν πάρουμε τα Ελληνικά δεδομένα, σύντομα θα τον δούμε Βουλευτή και ίσως Υπουργό. Οπότε καλό είναι απο τώρα να ξέρουμε ΤΙ κούτσουρα προορίζονται για τα κατεστημένα Βουλευτικά τζάκια.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 14/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive