Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ !! ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΡΑ!!
ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΗΣΑΠ
Κατά τη συνήθη τακτική τους οι πορτοφολάδες διαλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να κάνουν την καθημερινή "μπάζα" τους. Που όμως δεν πετυχαίνει πάντα... Έτσι έγινε και πριν λίγο στον Σταθμό του ΗΣΑΠ στην Πλατεία Αττικής, όταν μέσα στο βαγόνι ένας Έλληνας αντιλήφθηκε ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι. Οι πολίτες αμέσως κινητοποιήθηκαν, έπιασαν τον έναν απο τους δυο Αλβανούς και τον τσάκισαν στο ξύλο! Απο τους αγανακτισμένους Έλληνες που στενάζουν απο την αυξανόμενη εγκληματικότητα των αλλοδαπών, τον έσωσε η... επέμβαση των εργαζομένων του ΗΣΑΠ!
Μόνο εάν ξεσηκωθεί ο Ελληνικός Λαός θα δούμε άσπρη μέρα σε αυτή τη χώρα!
Μόνο τότε... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΠΗΓΗ:ΣΤΟΧΟΣ
Καλά του έκαναν οι πολίτες. Για να δούμε τώρα θα τολμήσει να το ξανακάνει; Mαλλον μετά από αυτή την εξέλιξη θα το σκεφτεί πάρα πολλύ να τολμήσει να ξανακλέψει. Η προστασία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τους επιβάτες εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη. Το μόνο που έκαναν οι υπεύθυνοι για να αντιμετοπίσουν τους τσαντάκιδες και τους πορτοφολάδες είναι να επαναλαμβάνουν τακτικά ένα ηχητικό μήνυμα ντροπή από τα μεγάφωνα των στάσεων του ΗΣΑΠ.
''Παρακαλούνται οι επιβάτες να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα κατά την είσοδο και εξοδό τους από τους συρμούς''.
Και μετά μας λένε οι ανευθυνο-υπεύθυνοι ότι μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς.
Ε ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 13/3/09

1 σχόλιο:

  1. Διαβάστε και την δική μου ιστορία. Στην Θεσσαλονίκη μετά απο την κλοπή πορτοφολιού του αδελφού μου σε λεωφορείο αποφάσισα κατακαλόκαιρο και σε ώρα αιχμής να γεμίσω πορτοφόλι με κομμένα κομμάτια απο εφημερίδα και να το δέσω, γεμάτο μέχρι σκασμού, στο βάθος της κωλοτσέπης με σπάγγο μήκους 3.00 μ περίπου. Ταξίδευα απο γεμάτο λεωφορείο σε γεμάτο λεωφορείο επι τουλάχιστον τρείς ώρες, μέχρις ότου "τσίμπησε". Μία Βουλγάρα το είχε τραβήξει - ήταν φυσικά προκλητικά εύκολο στην κωλοτσέπη του μπλού τζήν - και χωρίς να πάρει χαμπάρι τον σπάγγο σπεύδει μέσα στον κόσμο να το δώση σε μία δεύτερη συμπατριώτισά της, που το έβαλε στο μπουφάν και κάποια στιγμή κατάλαβε ότι, ήταν αργά πλέον να κρυφθεί, αφού δέν υπήρχε άλλο μήκος σπάγγου. Ούτε βέβαια έκλεινε και το φερμουάρ του μπουφάν της.

    Φώναξα στον οδηγό, που δέν άνοξε τις πόρτες στην στάση Κυρίλου και Μεθοδίου και σε λίγο έγινε το σώσε. Δέν είχα την χαρά να δώσω και εγώ το μερίδιό μου, γιατί δέν έφθανα μέχρι τις δύο Βουλγάρες. Αλλά όταν οι πόρτες άνοιξαν, η μία αιμόφυρτη έπεσε στο πεζοδρόμιο, ενώ ή άλλη, η πρώτη, άρχισε να τρέχει μέχρις ότου κάποιος χωροφύλακας πιο κάτω την συνέλαβε καθ'υπόδειξιν επιβάτου, που βρίσκονταν και αυτός στο λεωφορείο.

    Τέτοιες ιστορίες διδάσκουν αλλά και περιορίζονται σε αριθμό, όταν γίνονται πρωτοσέλιδα. Διαφορετικά πολλαπλασιάζονται

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive