Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΤΙΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΙ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:

ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!! (Είδος υπο εξαφάνιση στο χώρο) και μιας και θέλει να πολιτευθεί ο κ.Άρης, ας περιμένει λίγο την (κατά δήλωσή της) εν δυνάμει Γυναίκα ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κα ΕΦΗ ΘΩΔΗ, που οσονούπω ιδρύει κόμμα. Θα κάνουν ΑΧΤΥΠΗΤΟ δίδυμο ΚΑΙ θα σκάσει και η Ντορούλα μας!!

Σιδέρης Αργύρης

*****************

Γράφει λοιπόν το blogg pressmme:


Του Γιάννη Παπαγιάννη

ΔΕΝ επιδοκιμάζουμε τον διορισμό του δημοσιογράφου.

Και επειδή ο καθένας ακολουθεί την πορεία του και ο καθένας κρίνεται από τις δικές του δράσεις και πράξεις, εμείς ΔΕΝ Άρη Σπίνου (ο οποίος δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ) στο Νοσοκομείο Νίκαιας. Ο ίδιος άλλωστε δεν έχει κρύψει τις πολιτικές του φιλοδοξίες να νοιώσει στο πετσί του ότι θα είναι ένας από τους αποτυχημένους πολιτευτές με τη Ν.Δ. Ουδεμία, όμως, σχέση είχε με το blog κατά το παρελθόν και ουδεμία σχέση θα έχει και στο μέλλον. Κάποιοι χρειάζονται στα δελτία ειδήσεων για να κάνουν τους σάκους του μποξ και χρησιμοποιούνται σε ρόλο Αρτέμη Μάτσα. Με τον Αβραμόπουλο, άλλωστε ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες συμπάθειες. Μούφα είναι και έτσι θα παραμείνει...
presssmme

Για την αντιγραφή Σιδερης Αργύρης Τετάρτη 4/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive