Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Η Μοργκάνα πετυχαίνει <δημοσιονομική> ταχυδακτυλουργία!

Στον Αρθουριανό Κύκλο, η Μοργκάνα λε Φέι είναι μια πανίσχυρη μάγισσα με πολλές επιτυχίες σε πείσμα του βασιλιά Αρθούρου και της Γκουίνεβιρ.!
Στις μέρες μας ανακαλύψαμε την τύπισα κληθείσα να παίζει για πάρτυ του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης ασχολούμενη με το δημοσιονομικό έλλειμμα!
Ο ΟΣΕ ως γνωστόν έχει πολλά χρέη, γύρω στα 8 δισ.ευρώ λένε! όμως αυτά δια της μεθόδου της <εγγύησης του Δημοσίου> δεν εμφανίζονται στο δημοσιονομικό έλλειμμα ή στο δημόσιο χρέος! Ανάλογο κόλπο γίνεται και στον ΕΛΓΑ με χρέος γύρω στα 5δισ.ευρώ!
Ενώ πληροφορίες λενε ότι η Μοργκάνα είναι έτοιμη να κάνει <μαγικό> και για πάρτυ των προμυθευτών των νοσοκομείων του ΕΣΥ!
Πρόκειται για δημοσιονομικές ταχυδακτυλουργίες απελπισίας που που επιδεινώνουν τους όρους δανεισμού μας και μας προετοιμάζουν για αρνητικές οικονομικές δημοσιονομικές εξελίξεις όταν η Φέι θα την έχει κάνει μαζί με τα αφεντικά της.!
......by diaporon-bl/
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 14/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive