Κυριακή, 15 Μαρτίου 2009

Απίστευτο! Έφαγε και άλλο ξύλο ο υπουργός με τα σπασμένα δόντια - Αυτή την φορά από την άλλη ερωμένη του

Καλά, σάκος του μπόξ είναι ο συμπαθέστατος κ. Παυλόπουλος; Όποιος τον βρεί μπροστά του τον ... κοπανάει; Μάλλον πρέπει να πάει για μαθήματα καράτε. Και ΑΜΕΣΑ να κάνει σύμβαση με τον... Οδοντιατρικό Σύλλογο.Δεν είναι δυνατόν να τις αρπάζει συνέχεια να αγοράζει δόντια ... χονδρικώς και να τ`αλλάζει σαν .. πουκάμισα, να ρίξει κι αυτός ό έρμος καμία. Όπως πάει δε θα μείνει τίποτα απο τον αγαπημένο κ. Παυλόπουλο και θα κάνει ΕΘΝΙΚΟ πάρτυ ο κ. Μαρκογιαννάκης.
Προ τετραμήνου ο εξέχων υπουργός της κυβέρνησης, ύπανδρος και μεστός ηλικιακά, συνευρίσκετο εξωσυζυγικώς στην Κυψέλη με ώριμη επίσης νυμφευμένη κυρία. Ακολούθως λέγεται ότι τους συνέλαβε στα πράσα ο απατημένος σύζυγος, ξυλοκόπησε τον εραστή, τον έστειλε με δύο δόντια λιγότερα για ρεκτιφιέ σε ιδιωτική κλινική φίλου του στο Περιστέρι, και αν δεν επενέβαιναν οι φρουροί του υπουργού για να αποτρέψουν τα χειρότερα, τότε η υπόθεση θα γινόταν από πρώτη είδηση έως ερωτική ταινία. Το δυσάρεστο για τον ίδιο, όπως διοχετεύεται και στο Διαδίκτυο, είναι ότι κατά την επάνοδό του στο υπουργείο υπέστη χειροδικία από...αντίζηλο ερωμένη με την οποία επίσης διατηρεί ερωτικές σχέσεις. Το χειρότερο για το εν λόγω «θύμα» είναι η έντονη ενόχληση της κυβέρνησης, η οποία εξαιτίας της φημολογίας τρέμει τις μείζονος σημασίας επιπτώσεις από περαιτέρω αποκαλύψεις. Ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή όχι ψήγματα αλήθειας στην περίπτωση του υποτιθέμενα σεξουαλικά υπερδραστήριου και διπλά δαρθέντος υπουργού, το εκ νέου ξέσπασμα σάλου μετά την υποθέση Βαρθολομαίου θα δημιουργούσε θέμα ηθικής τάξης τεράστιων διαστάσεων στην κυβερνητική παράταξη εξαιτίας των «ξαναμμένων» υψηλόβαθμων στελεχών της".
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
"troktiko"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 14/3/09

2 σχόλια:

  1. Καλα αυτοί έχουν εκφυλιστεί τελείως. Αυτό μάλλον εννοούσε με τη "συναίνεση" ο κωστάκης. Καθήστε να σας γ@μήσουμε, σεμνά και ταπεινά πάντα. Πάκη, εγω είμαι μαζί σου αγόρι μου πάντως. Οι γυναίκες ζητούν, ο άντρας δίνει μα και δόντια φτύνει. Αυτά έχει η ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δὲν ἔχει πρόβλημα γιατὶ ὁ Διευθυντῆς τοῦ πολιτικοῦ του γραφείου εἶναι Πρόεδρος τῆς Όμοσπονδίας Ἑλλήνων Ὀδοντοιατρῶν.
    Τζάμπα ἡ έπισκευὴ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive