Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ

Σε τι θεό πιστεύει (;) ο κ. Ηλίας Μαμαλάκης ???

Ηλίας Μαμαλάκης:«Είναι παράξενος ο Θεός. Όλα τα όμορφα είναι ανήθικα ή βλαβερά»
Άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο, να λένε γιατί ο κ. Μαμαλάκης δεν νηστεύει. Τη σχετική δήλωση την έκανε, λέει, ο ίδιος σε ένα ένθετο σημερινής εφημερίδας στην οποία και περιγράφει συνταγές για μπακαλιάρο με σκορδαλιά...Βρήκε λοιπόν για άλλη μια φόρα την ευκαιρία να δείξει το αντιεκκλησιαστικό του μένος. Τη φορά αυτή για να χλευάσει το θεσμό της νηστείας…Δεν νηστεύει λέει, από τότε που ήταν νεαρός και είχε επισκεφτεί τέτοιες μέρες Σαρακοστής το Άγιο Όρος, διότι εκεί σε ένα μοναστήρι είδε λέει, έναν καλόγερο να τρώει κρυφά, ψάρι!Έτσι, αποφάσισε να μοιάσει στον μοναχό αυτό…Φαίνεται όμως ότι θα επισκέφτηκε και άλλο μοναστήρι όπου εκεί θα τον μύησαν στον αντιχριστιανισμό τού (και ομοφυλόφιλου) Καζαντζάκη… Και στη συνέχεια, θα πήγε και σε τρίτο και "καλύτερο", μοναστήρι, όπου θα τον έκαναν και υπέρμαχο τού αχαλίνωτου σεξ!!!..Κοίτα να δεις, λοιπόν, τι παθαίνει κανείς όταν επισκεφτεί σε νεαρή ηλικία το Άγιο Όρος!!!

Αναρτήθηκε από P. MICHALOPOULOS

1 σχόλιο:

  1. Ο θεός είναι ο απόλυτος κριτής. Η αναζήτηση της ισσοροπίας είναι δεδομένη. What goes up must come down. Ο πόνος φαντάζει σαν τιμωρία αλλά αποτελεί απαραίτητο συμλήρωμα στη συναισθηματική μας διατροφή. Εκδηλώνεται όταν αγγίζουμε το θείο και η μάνα γη μας τραβά ξανά κοντά στην προστασία της. Εκει γίνεται το παζάρι για την ψυχή μας. Είναι ανώτερο αίσθημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive