Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.


Ερωτηθείς ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., κ.Κυριάκος Βελόπουλος, να σχολιάσει τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για αυστηρότερους ελέγχους στις τράπεζες προκειμένου να διασφαλιστεί η ρευστότητα, δήλωσε :

«Αυστηρότερους ελέγχους στις τράπεζες ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά από 4 μήνες που δόθηκαν τα 28δις ευρώ στους τραπεζίτες.

Εδώ πάντως δεν ισχύει το…κάλλιο αργά παρά ποτέ» .αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 9/3/09

1 σχόλιο:

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΤΟΠΕΔΙ
    Στις δημοκρατίες κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής !!
    ******************************************************

    Aπό τη στιγμή που ο ίδιος o Κώστας Καραμανλής έχει δημόσια διακηρύξει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για ό,τι έγινε με το σκάνδαλο του Βαλτοπεδίου , μάλλον θα πρέπει ν ακολουθήσει διαφορετικές πρακτικές απ αυτές που μέχρι σήμερα έχει υιοθετήσει. Αλλωστε, ο Αρσένιος λέει πως η δουλειά είχε κλείσει σε «υψηλό κυβερνητικό επίπεδο». Και προσωπικά κρίνω πως ο προσδιορισμός αυτός δεν είναι δυνατό να περιοριστεί απλά και μόνο στο περιβάλλον του, κάλλιστα μπορεί ν αποδοθεί και στον ίδιο τον Καραμανλή .
    Δεν είναι αυτονόητο ότι μια τόσο σοβαρή κατηγορία θα πρέπει να διερευνηθεί; Και θα ήταν παράλογη η εκτίμηση ότι η ενδεχόμενη απόφαση του πρωθυπουργού να παραμείνει αδιερεύνητη μια τέτοια κατηγορία αποβλέπει στη συγκάλυψη ευθυνών όχι μόνο του περιβάλλοντός του, με τη γενική και τη στενή έννοια του όρου, αλλά και του ίδιου προσωπικά;
    Κάποιοι ίσως πουν ότι μια τέτοια εκτίμηση είναι υπερβολική, όταν μάλιστα αναφέρεται στον πρωθυπουργό. Θα διαφωνήσω, όμως.
    Στις δημοκρατίες κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής ή υπεράνω υποψίας. Ιδιαίτερα όταν ο ίδιος δεν φροντίζει να κάνει το αυτονόητο: ν αποδείξει ότι πρώτος αυτός είναι που θέλει να διερευνηθούν κατηγορίες οι οποίες δείχνουν ότι η εμπλοκή της κυβέρνησής του στο σκάνδαλο της λεηλασίας ακινήτων του Δημοσίου δεν ήταν μόνο θεωρητική και ότι η εμπλοκή αυτή τον αφορά και προσωπικά.
    Καταλαβαίνω όμως ότι στη ζωή και την πολιτική ο καθένας κινείται με τις δικές του αξίες.
    Ποιες είναι οι αξίες του Κώστα Καραμανλή εκτός από το γάντζωμα στην πρωθυπουργική καρέκλα ;

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive