Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

"ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ;"ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ, ΣΠΑΝΕ, ΚΛΕΒΟΥΝ,ΒΙΑΖΟΥΝ,ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ;ΝΑΙ, ε;!

Και τώρα, φάτε... "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙ ΣΜΙΚΟΤΗΤΑ", ΧΑΪΒΑΝΙΑ.
(Εκνευρισμένο άρθρο)

Νύχτες και μέρες τρόμου ζει η Πατρίδα μας απο τους απρόσκλητους εισβολείς, που κατά ορδές βανδάλων εφορμούν κατα δικαίων και αδίκων, αψύχων και εμψύχων, καταστρέφουν τα πάντα, σαν να κατέλαβαν εχθρική χώρα και εκδικούνται τους ... ηττημένους ιθαγενείς.
Συμμορίες κεφαλοκυνηγών λυμαίνονται την πρωτεύουσα του κράτους, αλληλοσυμπλέκονται μεταξύ τους διεκδικώντας τα οφίτσια της ληστρικής αρχηγίας στη διακίνηση πρέζας, σάρκας, κλοπιμαίων και οι ατυχέστατοι "επιβολείς της τάξης" οι Έλληνες αστυνομικοί, έρμαια του "πολιτικού κόστους" άγονται και φέρονται ξυλοκοπούμενοι και λοιδωρούμενοι απο τις ορδές των "αδελφών μεταναστών" κατά ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών τσαλαμπουρδιζόντων -και καλά- "προοδευτικών" της φάπας και της μάσας.
Βλέπετε καμία διαφορά στην πρακτική άσκησης βιας κατά των πολιτών και της δημόσιας ή κρατικής περιουσίας;
Και οι μεν καίνε και σπάνε και κλέβουν και οι δε πράττουν τα ίδια. Μόνο που μεν είναι εισαγώμενοι, αλλά οι δε, ΝΤΟΠΙΟΙ.
Εχθές οι "φιλοξενούμενοι" μετανάστες, στην προσπάθεια της μεταξύ τους αλληλοεξόντωσης, με τσεκούρια , μπαλντάδες και σπαθιά,τρομοκράτησαν Ομόνοια και πέριξ, αντίπροχθές τα ... σπαθιά βγήκαν στον Άγιο Παντελεήμονα, στην πλατεία Αττικής, στη Βικτώρια, στο Μεταξουργείο, στη Βάθη, στα Εξάρχεια απλώνοντας τον τρόμο πάνω απο την πόλη με ορμή... Κατρίνα.
Φυσικά δεν αφήνουν ... παραπονούμενες και τις άλλες Ελληνικές πόλεις, με ιδιαίτερη προτίμηση, αυτήν της Πάτρας, οπου οι κάτοικοι, κρατούμενοι όντες των ορδών των βανδάλων, ζητάνε την άδεια να βγούν απ τα σπίτια και τα μαγαζιά τους.
Μη φτάσω και στην περίπτωση της ματαίωσης της παρελάσεως στο πανέμορφο Αγαθονήσι, εξ αιτίας του γεγονότος ότι επι των 134 κατοίκων, επικάθονται 386 αυθαιρέτως και βιαίως "φιλοξενούμενοι αδελφοί λαθρομετανάστες" ΑΠΑΝΤΕΣ εισαγώμενοι εκ της "φίλης" Τουρκίας.
Νάσαι καλά βρε Σαμαρά και τ`άλλα ξεσαμάρωτα πολιτικά όντα, που μας φορτώσατε στο σαμάρι μας, αυτά τα.... ευγενή φορτία.
Νάστε καλά, που να σας πάρει και να σας σηκώσει και να μην σας ξαναδούν τα μάτια μας. ΛΕΧΡΙΤΕΣ!!
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

1 σχόλιο:

  1. NA TOUS AFISOUN NA FIGOUNE STIN EWROPI;EXALOU AUTO EINAI POU EPITHIMOUN OI LATHROMETANASTES KAI NA MIN MAS NIAZEI TI THA POUN OI EWROPEOI GIA MAS:EXALOU AUTOUS POSOS TOUS ENDIAFERI GIA THN PATRIDA MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive