Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Ο Π. Βουρλούμης, η διαδοχή και… οι διώξεις

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Παναγή Βουρλούμη από τη θέση του «αφεντικού» του ΟΤΕ ήδη άρχισε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού για πρώτη φορά προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς την επικείμενη διαδοχή του, από στέλεχος που θα προέλθει από τον κύκλο των προσώπων που αναδείχθηκαν επί των δικών του ημερών.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, στα κεντρικά γραφεία της Deutsche Telekom, ο κ. Βουρλούμης απέφυγε και πάλι να απαντήσει ευθέως αν και πότε σκοπεύει να αποχωρήσει από τον ΟΤΕ, αλλά για πρώτη φορά τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε κάθε μεγάλη εταιρεία να έχουν προετοιμασθεί σωστά οι διαδικασίες διαδοχής.
Πάντως, τα κορυφαία στελέχη της D. Telekom που ήταν παρόντα στο πάνελ των ομιλητών, εκδήλωσαν και πάλι την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Βουρλούμη, παρότι προτίμησε πρώτος ο ίδιος να απαντήσει στη σχετική ερώτηση, πριν τοποθετηθούν οι εκπρόσωποι του βασικού μετόχου του ΟΤΕ.
Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του διοικητικού μεγάρου του Οργανισμού, ο κ. Βουρλούμης προετοιμάζεται να αποχωρήσει τον Ιούνιο, όταν θα έχει κλείσει και πρώτος σημαντικός κύκλος της διαδικασίας ενοποίησης ΟΤΕ-D. Telekom
.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη δευτερα 23/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive