Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ο νόμος της Ζούγκλας στην Αθήνα. Πλιάτσικο "αναρχικών" στα Εξάρχεια. Άδειασαν μαγαζιά και με τα κλεμμένα μπήκαν στο ΑΣΥΛΟ του πολυτεχνείου!!

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια. Στο «κρατίδιο» φαίνεται ότι οι νόμοι και οι κοινωνικές σχέσεις έχουν χάσει κάθε νόημα. Χτές ομάδες νεαρών (sic), κουκουλοφόρων έκριναν ότι αφού τακτοποίησαν τις ανάγκες τους σε laptop και γενικά είδη ηλεκτρονικών υπολογιστών, έρχεται το καλοκαίρι και πρέπει να προετοιμαστούν. Έτσι - κατά το πρότυπο των δεκεμβριανών απαλλοτριώσεων - είχαμε εισβολές σε μαγαζιά με οπτικά και ... εσώρουχα. Βλέπετε υπάρχουν ανάγκες, δεν μπορεί να βγεί χωρίς καινούρια γυαλιά ο «αντιεξουσιαστής» στην παραλία. Έτσι λοιπόν ένα κατάστημα οπτικών σε μία από τις κεντρικότερες λεωφόρους της πόλης έγινε στόχος του όχλου. Αναρωτιόμαστε γιατί οι μαγαζάτορες δεν οργανώνουν μαζικές μηνύσεις κατά της κυβέρνησης. Δεν θα το άξιζε ένας υπουργός που επιτρέπει τέτοιου είδους πράξεις;
Είδαμε πάλι σκηνές μαζικού πλιάτσικου. Είδαμε σκηνές που θυμίζουν περισσότερο επαρχίες αφρικανικών χωρών και όχι την πρωτεύουσα μιας Ευρωπαϊκής χώρας, την ιστορικότερη πόλη της Ευρώπης.
Το έχουμε ξαναπεί. Το βάρβαρο ελληνικό κράτος, σε αγαστή συνεργασία με τους όχλους που επί τόσο καιρό εξέτρεφε μετατρέπουν την Αθήνα σε ένα τριτοκοσμικό υπόνομο.Ήδη στην ιστοσελίδα indymedia, για την λειτουργία της οποία πληρώνουμε όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες, υπάρχει μία συντονισμένη προσπάθεια «ιδεολογικοποιήσεως» του πλιάτσικου αυτού. Πολύ αμερικανοσινεμά θυμίζουν οι κουβέντες τους...Θα μου πείτε γιατί να μην το κάνουν; Εδώ φτάσαμε στο σημείο, οι προσπάθειές τους να ηρωοοποιούνται από δημοσιογράφους των κατεστημένων μέσων. Τελευταίο παράδειγμα το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα «ζούγκλα» και περιγράφει τόσο θετικά τους «κουκουλοφόρους», που δεν θα μπορούσαν οι ίδιοι. Είμαστε σίγουροι ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θα πάει πολύ μπροστά. Έχει όλα τα εχέγγυα.
Από
http://www.elkosmos.gr/
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τεταρτη 11/3/09

1 σχόλιο:

  1. Υποκρισια -Βαρβαροτητα-Αμεριμνησια-Παραλογισμος

    Πολυ θα με ενδιαφεραν τα κυρηγματα των ¨"χριστιανων" απο αμβωνος που βλεπουν μονο τις "ακριδες" των κομματων αλλα δεν μπορουν ποτε να δουν ή να αντιληφθουν τις καταστροφικρε ενεργειες των "πολυαγαπημενων"κουκουλομενων τους.
    Και ειναι ολοι αυτοι οι προοδευτικοι των Μεσων Αποβλακωσεςω αλλα και οι επισκεπτομενοι τα διααδικτυακα ημερολογια με την φωνη του "κυριου" της αγαπης προς την καταστροφη κα την εκθεμελιωσι των παντων.
    Οι χειροτεροι εχθροι της Ελλαδος ειμαστε εμεις οι ιδιοι.Εμεις καταστρεφουμε την χωρα μας, παρακαλοθουμε και επαινουμε τους καταστροφεις της, και μετα κατηγοροθμε τους ξενους.
    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive