Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΘΕΜΑΝΣΗ ή ΑΠΟ ΨΥΞΗ; ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ...ΜΕΓΑΛΟΙ;

Οι ωκεανοί ΨΥΧΟΝΤΑΙ, και ...επίσημα, ενώ οι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ραδιενεργοί γενοκτόνοι Γκόρηδες (AL GOR) και τα τσιράκια τους (που είναι συνεργοί στο οικονομικό χάος και την αυξανόμενη δυστυχία, μέσω ΚΑΙ της τραπεζικής απληστείας συχωροχαρτιών CO2) το ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ, με την έμμονη ιδέα που είχαν και οι φαραώ, οι Ρωμαίοι, οι Μάγια, οι Σταυροφόροι, οι Αζτέκοι και ΟΛΟΙ οι αφανισμένοι εγωμανείς ότι θα γίνουν ...αθάνατοι, εξαφανίζοντας την υπόλοιπη ανθρωπότητα...Κρίμα που δεν πρόλαβαν οι κατά τόπους φιλειρηνικοί να τους θεραπεύσουν.... Craig Loehle, 2009. Energy and Environment. Volume 20."Cooling of the global ocean since 2003".
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ή ΘΑ ΨΗΘΟΥΜΕ;
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 22/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive