Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ομιλία της Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Δήμητρας Αράπογλου στην Ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας με θέμα: «Γυναίκα και Εθελοντισμός-Γυναίκα και Κοινωνική Προσφορά».
«Αγαπητοί συνάδελφοι, χαίρομαι που η κυρία Πρόεδρος έχει αρχίσει και μαθαίνει κάποια βασική νοηματική.
Με χαροποιεί ιδιαίτερα.
Συγχαρητήρια γι΄ αυτό.
Δεν έχω ετοιμάσει μια τυπική ομιλία.
Σκεφτόμουν σήμερα που θα μιλήσω, τι θα μπορούσα να πω. Πάλι θα μιλήσουμε για τη γυναίκα.
Είναι σημαντικός ο ρόλος της γυναίκας και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Θα πω κάποιες σκέψεις που έκανα. Εγώ η ίδια σαν γυναίκα βλέπω την πορεία της ζωής μου, τα βήματα που έχω κάνει μέχρι τώρα και σκέφτομαι όλα αυτά τα χρόνια τι έκανα. Σκέφτομαι όλα τα βιώματα, τις εμπειρίες μου και σαν κωφή γυναίκα.Σήμερα, βέβαια, τιμούμε τη γυναίκα και σκεφτόμαστε ότι είναι μητέρα που μπορεί να έχει κωφό παιδί, που μπορεί να έχει κάποιο άτομο με αναπηρία και να το φροντίζει, που αγωνίζεται ως γυναίκα και ως μητέρα.
Σκεφτείτε τότε, στα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, τη Μαντώ Μαυρογένους ή την Μπουμπουλίνα που πάλεψαν και βοήθησαν στον αγώνα της Απελευθέρωσης της Ελλάδας, που πάλεψαν και αγωνίστηκαν για τα δικαιώματά τους και τα δικαιώματά μας στην εργασία και γενικά.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Ημέρα της Γυναίκας

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τεταρτη 11/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive