Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟ.Απορούσε ο Καραμανλής ποιός είναι αυτός που είναι ΠΟΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ απο τον ΙΔΙΟ

Ο Αβραμόπουλος διόρισε τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο σε νοσοκομείο











(Αυτό το ... σαρδώνειο χαμόγελο του Παπαγιάννη, ΚΑΤΙ κρύβει ε;)
Καλά αυτό που βλέπουμε στο ΦΕΚ είναι αληθινό; Μήπως είναι συνωνυμία; OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ο υπουργός υγείας διόρισε στο Δ.Σ νοσοκομείου στην Νίκαια, τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο που βγαίνει στο extra.Αλλά αν μπορεί κάποιος ας μας διαφωτίσει. Είναι ολίγον τι περίεργο.Ότι διόρισε δημοσιογράφο με το όνομα Άρης Σπίνος είναι σίγουρο αλλά τι σχέση έχει ο άνθρωπος με τα νοσοκομεία; Και κάτι άλλο. Ο Σπίνος δεν είναι αυτός που στόλιζε τον υπουργό Αβραμόπουλο από το EXTRA;
Αναρτήθηκε από troktiko
**************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Πλάκα θάχει το βράδυ να μας πει ο κ. καραμανλΑΡΗΣ, ότι οι υπογράφοντες το ΔΙΟΡΙΣΜΟ του ως ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ του Δ/Σ του Νοσ/μείου Νίκαιας, κ.κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, δεν ήξεραν ΤΙΠΟΤΑ !! αλλά το διορισμό τον έκανε ΜΟΝΟΣ του, οπότε ΠΟΥΟΥΟΥΟΥ να ξέρουν οι Υπουργοί, η Κυβέρνηση, ο Καραμανλή κ.λ.π.. Ακόμα περισσότερο γέλιο θάχει να μας πεί ότι είναι ΑΜΙΣΘΗ θέση (Αμοιβές μελών Δ/Σ ΦΕΚ 1576 σελ4). Καλά, θα ρίξουμε ΠΟΛΥ γέλιο σήμερα.
Και για την αντιγραφή:"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ" τεταρτη 4/3/09

3 σχόλια:

  1. Ρε Αργύρη,
    γιατί το γαμάς το μπλογκ σου;
    Γιατί αναδημοσιεύεις ότι κυκλοφορεί σε άλλα 100 μπλογκς;
    Κλώνοι του τροκτικου γινατε όλοι.
    Σε σένα μπαίναμε για να διαβάσουμε τις απόψεις σου, όχι ότι μαλακία διαδίδεται με spam -mail.
    Τα γαμήσατε τα μπλοκς, για τη φουκαριάρα την επισκεψιμότητα.
    Μπλογκ είσαι ή τρωκτικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε δεν μπαίνουν ΟΛΟΙ σε ΟΛΑ τα μπλογκ. Εμείς μπαίνουμε εδω και σε κανα δυο άλλα. Καλά κάνει το μπλόγκ και όσα κρίνει σοβαρά τα αναδημοσιεύει. Άλλοστε το κάθε μπλόγκ προσθέτει και τα δικά του, έχει το δικό του ύφος και ανάλυση, καλό είναι να βλέπουμε όλες τις απόψεις. Είμαστε αναγνώστες ενός πατριωτικού, σοβαρού μπλόγκ και χαιρόμαστε γι αυτό.
    Καλημέρα απο Ξάνθη Αλέκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρετισμούς στην πανέμοσρφη Ξάνθη.
    Χαιρετισμούς και στο φίλο που μας "τη λέει" Νομίζω ότι σου απάντησε ο Ξανθιώτης και να προσθέσω ότι πολύ λίγο μας ενδιαφέρει η επισκεψιμότητα, γιατί δεν ασκούμε επάγγελμα, δεν μας πληρώνει κανένας κάνουμε το κέφι μας και πάνω απ όλα είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!! Και επιζητούμε το διάλογο και την κριτική, γι αυτό σ `ευχαριστούμε για την παρέμβασή σου.
    Φιλικότατα
    Αργύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive